Epilogas - "курение и пянство вызывает голых баб"
Siamai- viskas ok, daug gerų dalykų Andrejus pasako, parodo- apie shotokaną kaip Jis keitai pavarė, aš net apakęs buvau- per vieną iš savo seminarų. Lyg ir hokutogi praeitą savaitgalį žiūrėjau, tai apie judėjimą shotokancų kalbėjo. Ne, viskas ok, dabar antrą jo knygą nusipirkau, skaitinėju, tai maladiec jis, šūdo nemala, o jei kur perdeda ar nedadeda, tai nuo to Jo prestižas nekenčia. Tik kaip jis išsuko savo produktą ir dan'us pavarė ir sau davė ir kitiems padalino- va, čia jau reikalas. Jei imti dan'ų suteikimo specifiką, tai yra dėsniai-daugumoje mokyklų- jog, nuo 1 iki antro turi praeiti metai, nuo 2 iki3 jau du, nuo trečio iki 4, trys ar net keturi ir jau 8 tai kur tau ten...Kagawa, Oisci su 8 senukai vaikšto...Jei imt nuopelnus- tai jų pas juos milijonai, bet...Reikia laiko, niekas net tų, kurių išsilaikyti negalima , o suteikiami, neduoda...O čia- kaip Brežnevas- ir sau Geroi sovietskogo ir kitiems. Man tik tas ir kliūna, kad mokykla savo technine- sparingine dalimi stipri ( nėra kata, irgi minusas KAIP karatė stiliui), nėra tokia stipri moraline...O gal šių laikų mokykloms to nereikia? Gal...Bet sakau, nieko asmeniško prieš tą didelį dėdę neturiu-žiūriu, skaitau, gilinuosi ir daug ką prisitaikau