Jis didesnis ir turbūt stipresnis, nieko iš video neišmoksi ir tau patarimai nepadės. Nenorėk su juo muštis jei nenori gauti vienintelė išeitis vengti kovos, paveikti jį psichologiškai arba susitarti draugiškai jėgas išbandyti šaškėse.

O jei jau mušiesi tai muškis taip kad bent įrodytum, kad gali pastovėti už save, negalvok apie jį galvok apie save, tuo labiau jei įtari, kad esi silpnesnis...Gal pralaimėsi kovą bet laimėsi mūšį, namie gydydamasis sumušimus, gal jis pamąstys, kad nebe apsimoka su tavimi terliotis.
Aš mokykloje irgi nežinojau kaip elgtis mane spardė, o aš maniau, kad nekreipsiu dėmesio ir praeis, nebeištvėrusi skundžiausi, juos nubaudė papeikimus gavo (laikinas diskomfortas), po to mano galva paragavo spintelės kelis kartus... O tos panos kurios kaip psichės pasiusdavo kai bernai prie jų lysdavo greitai atsikratydavo tokio dėmesio... Nors bernai ir stipresni būdavo, bet nevisai jiems malonu antausius gauti ar nagais per veidą... Tokiems yra įdomu kažką pažeminti, sutrypti, o kai nevisai išeina tai ne taip įdomu...