0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Cirkas be pinigų Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jauciu greit atsiras nauja manija, ginti visata nuo "visatos gynybos"
Kada ir kiek užsiėmimų tamsta buvote ten?Kas dėl ten mokamos "technikos" , o jeigu tiksliau "netechnikos" beviltiskumo, tai gincu nera....Kaip ir dėl to kad yra daug geresnių vietų...Kaip ir dėl to, jog ten akių muilinimas...Bet dėl masinės hipnozės galima pasiginčytiŽmogus yra iracionalus. Eini, patinka ir nesuki galvos. Ypač jeigu gyvenime nesusidūręs su kovos menais. Pasivartaliodavo kūlversčius, pasitampydavo be rimtesnių aliuzijų į kovą ir tiek. Kai kuriose grupėse užsiėmimus vesdavo kiti treneriai ir kol pats pačiausias neateidavo kliedeti, tol jokio visatos gelbėjimo nebūdavo. Dažniausiai tai ateina, palanko kurį laiką, pamato, koks š... ir išeina, arba dar lieka kurį laiką " "durnių pavolioti" aišku, gal ir atsiranda kažkiek pašauktųjų, bet mano žinios beviltiškai pasenusios. Nes aš paskutinikart buvau prieš daugiau nei 10 metų, tad gal kas ir pasikeitė...
Ir logiškai plėtojant seką, jei juodą diržą turėjo Preslis, kodėl negalėtų turėti ir Cicinas?
Ale Stampai, kad Tu ir žinai velniškai gerai?
Seku akcijas kaip tik artėja gimtadienis ir niekaip neišsirenku kokio stiliaus black belt tapt ta proga Po to apskusiu diržo šonus su peiliu, kad rimčiau atrodytu ir seminarus vest pradėsiu pvz Ko Bo Moo Kido O jei iš tikro, tai suradau aš puslapį domėdamasis apie vieną instruktorių ir tiek Visuomet stebėjausi, kaip žmogus sulaukęs apytiksliai 40ies metų gali turėti 8 Dan JuJitsu; 7 Dan KungFu; 8 Dan Self Defense; 6 Dan Karate; 3 dan Krav Maga Dabar atsirado šioks toks aiškumas
Be komentaru Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O štai tokio dar nebuvo, sprogstamoji savigyna Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ar skaityt nebemoki, gi parašyta:Seminarą ves IPDTA/ESDS tarptautinis instruktorius Saulius Gaurys.