Padiskuotikite apie fizini pasirengima gatvei.
Taip pat turiu klausima.
Ar treniruokliu saleje pritaikyti pratimai turi pliusu gatvej?
Turi. Ir netikėk tuom, kada visi tau sako, kad - "neinu aš į tą kačialkę ir t.t." Eina, tik nesako. Aš tą garantuoju, kad hantelius, giras arba štangas pačiupinėja bent kartą per savaitę daugiau nei pusė čia diskutuojančių forumiečių ( na aišku ir tie, kurie tikrai sportuoja, o ne tik diskutuoja

).Jie gal ir nedirba kultūristų principu- "masė ir grožis" ir tik po to- jėga, ištvermė ir t.t. , bet eina ir dirba ten tai tikrai. Apklausą būtų įdomu padaryt, bet kad nesimatytų, kas kaip prabalsavo, kad laisvai žmogus pasirinktų atsakymo variantą. Tada ir pamatytumėm.
Mano siūlomi varianatai.
A) treniruojuos tik kovos menus;
B) darau tik pratimus su savo svoriu ( prisitraukimai, atsispaudimai , etc.);
C) einu į štanginę, ten dirbu su svoriais vieną kartą per savaitę;
D) einu ir dirbu daugiau nei vieną kartą per savaitę.
Pabandom?

O kokių pliusų priklauso nuo to, kokiu rėžimu ir ką darai, bet tokių temų jau yra. O jei Tave domina konkrečiai "pumpavimasis", tai jis neduos absoliučiai nieko, tik sugadintus sąnarius, širdį ir dar daug daug negerų "variantų"...Nebent nori kažko siekt jėgos sporte, bet čia ne tas Forumas
Bėje, klysta tie, kurie mano, kad apimtys atbaido. Pasakysiu tokią tiesą- dirbant apsaugoje labiausiai kabinasi prie tų, kurie užsikačialinę,. Ir nelabai riša "bazarą" su eiliniais , savo gabaritų darbuotojais

Čia rimtai. Jei kabinasi , būtinai prie su dideliais bicepsais. Ir prasideda- ką tu čia nori parodyt, ar tau netrukdo, ar galvoji kad kiets esi, čia tau ne štanginė ir t.t. ?