coffeedrinker, no offence, o tai tu man paaiškink KOI karate seminaruose, kai vienas kitam kaukoles daužo, šonkaulius, kiaušinius, kai vienas kitam kandžioja rankas per kimono (rašau, tą ką esu skaitęs apie KOI seminarus Rusijoje), tai čia labai sveika?
traumos koviniame sporte yra neišvengiamos, bet trauma traumai juk nelygu... paiškink kuom blogai motyvacija - kovos menai sveikatai stiprinti?
Mūsų kavinukas paskutiniu laiku baisiai kategoriškas darosi. Iš vienos pusės gerai, diskusija išlieka, iš kitos pusės - pasaulį reikia matyti ne tik juodą ir baltą...
Savo laiku taip pat lankiau karate kyokushin (nepilnai metai). Muštis neišmokau, nes "tais" laikais, baltą diržą galbūt galėjau laikyt tik po vienerių metų treniruočių (ta prasme, kad pagal techniką toliau niekur nėjai, nebent tik pagal fizinį pasirengimą). Bet už tat fiziškai labai ištvermingas buvau, sveikata geresnė patapo, laikysena kažkuriam laikui pasitaisė (po to ir dabar kaip koks diedulis susikūprinęs esu...). tai iš vienos pusės, sveikatos prideda (nekalbu apie išskirtinius medicininius atvejus).