AutoriusTema: Pacukai ir kiti vagiantys elementai, bei ju psichologija  (Skaityti 8882 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
Pacukai ir kiti vagiantys elementai, bei ju psichologija
« įjungtas: 2004 Grd 07, 13:18:44 pm »
Klausimas kilo, nes atsitiko tokia situacija:

Pvz. Antakalnyje (gal ir daugiau kur) iškala vieną langą, o kitus atsuka iki galo.
Paima ka nors ar ne paima - cia kitas klausimas.

Bet idomu - kam atsukineja visus langus???
Kad lengviau evakuotis butu?
Ar kaip?
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #1 įjungtas: 2004 Grd 09, 09:26:08 am »
Čia, taip suprantu, automobilio - ne namų?... ;)

Prisiminiau, kad šarvuočių mechanikai irgi visus liukus atsidarinėja: kumuliatyvinės granatos pataikymo atveju sprogimo metu susidaręs slėgis išeis per angas, o ne ekipažą išterlios po šarvuočio sienelių vidų...  :D Be to ir skersvėjai greičiau išpučia šaudymo metu viduje susidarantį parako tvaiką...  :D

Kam atsukinėja langus šitie?  :rolleyes:  Gal kas tarnavęs šarvuočių dalinyje pamokė...  :D

Nors priežastis galėtų būti proziškesnė: gumos sandarikliai nuleidžiant stiklą jį kiek apvalo nuo pirštų antspaudų arba juos gerokai išmozoja po paviršių.

Be to, nuleisti langai - tai kvietimas maitvanagiams: imkit viską, kas blogai guli, negaila...  :evil:  Taip vienas nusikaltimas maskuojamas kitu, kaip ir įvykstančiu “ant viršaus“ (visiems žinoma schema nužudymą paslėpti tyčiniu padegimu).

Šiuo atveju, jie pasiėmė gal tik magnetofoną ir vertingesnius daiktus, o nuleisti stiklai priviliojo vandalus, kurie nusiaubė saloną (nes nieko vertingo nerado) - eik va taip paskui ir išsiaiškink tame jovale, kur tikrojo nusikaltimo pėdsakai!  :(

Trečia, tai šitas aktas labai demoralizuoja auką: kai tau tik magnetofoną pavagia ir nieko nenusiaubia, tai susinervini ir paduodi pareiškimą policijai - tegul ieško, gal ką ir ras.  :A  Nusiaubtas gi salonas sukelia bejėgiškumą, kai rankos nusvyra.  :-(  O paskutinius tavo ryžto likučius nubraukia atvykęs ekspertas, kuris pasako, kad rasti tuos, kurie taip padarė, yra praktiškai neįmanoma. Juolab, kad ir ant šukių pėdsakai prastai išlieka, ir net šviežiai joks šuo neatsirinks sektino kvapo - ten bus visa naujų kvapų maišalynė, o atviri langai dar ir pirminį kvapą pravėdino ir susilpnino... ;)

Nežinau, ar tie vagys apie tai galvoja ir taip suformuluoja, bet man kol kas logiškesni argumentai į makaulę neateina...  :rolleyes:

Yoshimitsu

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2004 Grd 09, 15:58:26 pm »
Na Sei-i gerai parase, nors as tai abejociau kazkaip. Kad kazin ar pas juos ten tiek "mazgaune" isnesa, kad galvotu apie tokius dalykus. Laksto stiklinem akim  :shock: ir ziuri tik kad kur ka nugvelbti, o kam tuos langus taip palieka tai velniai zino. Nors as cia tikriausiai per daug nuvertinu tuos "padauzas", galbut ir vagys pradeda tobuleti :book:

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #3 įjungtas: 2004 Grd 10, 08:28:05 am »
Citata
Kad kazin ar pas juos ten tiek "mazgaune" isnesa, kad galvotu apie tokius dalykus.

Tai nebutina patiems viska sugalvoti - kiti pamokina. (Nebutinai Sei-i :D )

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Grd 10, 08:59:39 am »
Citata

Tai nebutina patiems viska sugalvoti - kiti pamokina. (Nebutinai Sei-i :D )

Va, va... Reiktų man jau susimąstyti, kas skaito ir mokinasi iš mano patarimų...  :rolleyes:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Grd 10, 08:59:39 am »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #5 įjungtas: 2004 Grd 10, 09:19:48 am »
Speju, kad tai, kas liecia pirstu atspaudu ismozojima ant lango - tai smarkiai abejoju...
Jie masinos lango neliecia is viso - isdauzia mazyli fortkes langiuka su sutrupinta masinos zvake ir atsirakina duris istraukdami "pupocka"...
O jei zvejoja su viela - tai irgi kontaktas su langu - minimalus..;)

Tai vat ir mastau, kam gaisti laika atidarinejant visus langus, kai rekia plest mageeee...

Gal cia kokia "vizitine kortele"?  :)))
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2004 Grd 10, 09:38:04 am »
Nežinau, man vis tiek tas žingsnis panašus į “kvietimą“...  :rolleyes:

Yoshimitsu

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2004 Grd 10, 13:43:49 pm »
Citata

Va, va... Reiktų man jau susimąstyti, kas skaito ir mokinasi iš mano patarimų...  :rolleyes:

galbut ir deretu susimastyti  :D o tai bus po to taip, kad policijai nebebus kas daro, kai visi zulikai ismoks "dirbti" nepalikdami pedsaku.
O siaip tai dar atsiminiau viena atsitikima ir sove mintis, kad galbut jie tai dar ir taip sakant "ant zapadlo" daro. Sia vasara, sefas kazkaip sugebejo palikti masinos langus atvirus per didele liuti, net gaila po to buvo ziuret kaip jo masinele stovejo kelias dienas is eiles viduryje aikstes atidarytom durim ir langais, kad viskas isdziutu.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2004 Grd 11, 10:43:32 am »
nu va pasikonsultavau as su daugiau maziau "expertais" siuo klausimu. stai ka suzinojau. tipo atsukama tam kad isnesiotu kvapa, kad sunis nesuuostu. tai Sei-I beveik pataikei.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Grd 13, 08:45:29 am »
Man labiau patiktu ismokti apsisaugoti :D Bet speju, kad nuo visu ligu vaistu nera. Pvz. kai viena ryta radau mautomobili su issukinetomis lempomis, posukiais ir visku kituo, kas nusiima , net kraujas uzvire. Aisku, galejo baigtis ir liudniau.

« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Grd 13, 08:45:29 am »

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2004 Grd 13, 08:55:21 am »
Aš ne “beveik pataikiau“ - aš TIKSLIAI pataikiau...  :-)

O “zapadlo“ tikrai bus, kai, atsukiojus langus, ne tik kad prilis - bet ir prilįs kiti siautėjantys barbarai ir vandalai...  :evil:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:09:42 pm »
nu Sei-I juk rasiau kad ne del zapadlo, o del to kad kvapa sunim panaikint. ne tam kad kiti "prismardintu", o kad vejas ispustu as manau :). nors siaip man asmeniskai kvailai tai skamba ganetinai :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #12 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:13:48 pm »
Citata
Man labiau patiktu ismokti apsisaugoti :D Bet speju, kad nuo visu ligu vaistu nera. Pvz. kai viena ryta radau mautomobili su issukinetomis lempomis, posukiais ir visku kituo, kas nusiima , net kraujas uzvire. Aisku, galejo baigtis ir liudniau.

Neturėk automobilio, kurio apdailos detalės einamos, nes deficitas.  :-)

Antra, signalizacija irgi gerai. Net jei nereaguosi pats, tai bent juos užknis po ausimis vis klykianti signalizacija...  :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:17:44 pm »
Citata
nu Sei-I juk rasiau kad ne del zapadlo, o del to kad kvapa sunim panaikint. ne tam kad kiti "prismardintu", o kad vejas ispustu as manau :). nors siaip man asmeniskai kvailai tai skamba ganetinai :)

Citata
tam kad isnesiotu kvapa, kad sunis nesuuostu. tai Sei-I beveik pataikei.

Citata
Aš ne “beveik pataikiau“ - aš TIKSLIAI pataikiau...  :-)

Citata

ir net šviežiai joks šuo neatsirinks sektino kvapo - <...> o atviri langai dar ir pirminį kvapą pravėdino ir susilpnino... ;)

:P

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #14 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:19:54 pm »
pripazystu klydes ir susirenku sratus :D sorry :)  :oops:

« Atsakyti #14 įjungtas: 2004 Grd 13, 15:19:54 pm »