AutoriusTema: Įskilęs blauzdikaulis  (Skaityti 15745 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Įskilęs blauzdikaulis
« įjungtas: 2008 Vas 25, 19:38:37 pm »
Istorija tai trumputė, nuo Gedan Barai prieš pusantro mėnesio aiškiai įskilo blauzdos kaulas. Žiūriu, kad daryt ką nors, kai yra stiprus blauzdos kontaktas su kita blauzda ar kad ir su ranka, yra ganėtinai skausminga  :-(
Tad kadangi žinau, jogei forume yra Muai Taicų ir panašių žmonių, naudojančių blauzdos apsaugas, tai gal patartumėt, kokias geriau pirkt - kur pirkt (ar "Senukai" tinka) ir kiek maždaug tas galėtų kainuot, kad neapsišauti. Beje, ar jos būna skirtingų dydžių? Nes blauzda pas mane iš plonųjų, tai ten kažkaip reguliuojasi apimtis?
Moderatoriam - nežinau, ar vietoj temą sukūriau, jei ką, dar galiu paklaust, kad būtų vietoj - o gal kam taip buvo ir kiek laiko gijo? Bet labiau man esminis klausimas, esantis aukščiau ;)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
Re: Įskilęs blauzdikaulis
« Atsakyti #1 įjungtas: 2008 Vas 25, 22:05:20 pm »
Nebandei  nueit pas daktarus? Manau jie labiausiai išmano tuos dalykus  :senis:
p.s. po to aprašytum bobučiu  ir dieduku (iš poliklinikos) gyvenimo vargus...
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Domcius

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2008 Vas 25, 22:25:09 pm »
Siaip yra keletas pardotuviu vilniuje kru parduoda medicinines paskirties tvarscius ir pan... tarp ju manau galetu but kazkas ir blauzdai. Jei palaikyt antra klausima, tai man blauzdikaulis 2 vietose buwo luzes, nu ka? pavaiksciojau as su kastiliais, bet kazkaip per menesi sugijo. bet tai manau tau reiketu kuo greiciau nuveit pas daktara, nes gali suaugti ne taip, o poto bus dar blogiau. Tada jau isvis nepaeisi kelis meneisus ;]]

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2008 Vas 25, 23:42:54 pm »
Įskilimas irgi gali suaugti ne taip? Ar tik lūžis?
Brungūs tie daktarai neapdraustiesiems, vienok, vien nueit pasidaryt rentgeną ir konsultacija - 150 litų...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Domcius

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2008 Vas 26, 14:31:48 pm »
Tai jei eini i spec klinika :D Siaip ka zn, rentgeno nuotrauka apie 30lt kainuoja, o jei daktaras egras draugas, apziures ir be 150lt  :book1:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2008 Vas 26, 14:31:48 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2008 Vas 26, 17:18:27 pm »
Nebandei  nueit pas daktarus? Manau jie labiausiai išmano tuos dalykus  :senis:
p.s. po to aprašytum bobučiu  ir dieduku (iš poliklinikos) gyvenimo vargus...
Negaliu aprašyt gyvenimo vargų bobučių ir diedukų, galiu tik gyvenimo grožybes turtuolių iš Grybo gatvės... Vertėjai mūsų šalyje į nemokamą mediciną teisių neturi  :senis:
Bet gal reiks nueit, bent tam, kad įsitikinčiau, kad niekas ten neskilo ir visą forumą apmelavau... Nors. Pusę nakties kankino įtartinai aštrus skausmas, jokios mėlynės ten nėra, vadinasi, ne sumušimas, yra gumbas. Paskui skausmas apslopo, tada nutariau patikrint, kurioj vietoj yra tas gumbas ir ar tikrai man tą kaulą skauda. Tai va, moralinės drąsos neužteko. Pačiupinėjau paviršutiniškai, o spustelt ir nedrįsau, prisiminus klaikiuosius skausmus trešoj... Tai šį tą reiškia, nes šiaip aš skausmui atspari... O gal tikėkimės tai nieko nereiškia, tai tik sumušimas, nepraeinantis pusantro mėnesio ir vis aštrėjantis, ir man nieko nėra blyn...

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2008 Vas 26, 18:05:51 pm »
Negaliu aprašyt gyvenimo vargų bobučių ir diedukų, galiu tik gyvenimo grožybes turtuolių iš Grybo gatvės... Vertėjai mūsų šalyje į nemokamą mediciną teisių neturi  :senis:
Bet gal reiks nueit, bent tam, kad įsitikinčiau, kad niekas ten neskilo ir visą forumą apmelavau... Nors. Pusę nakties kankino įtartinai aštrus skausmas, jokios mėlynės ten nėra, vadinasi, ne sumušimas, yra gumbas. Paskui skausmas apslopo, tada nutariau patikrint, kurioj vietoj yra tas gumbas ir ar tikrai man tą kaulą skauda. Tai va, moralinės drąsos neužteko. Pačiupinėjau paviršutiniškai, o spustelt ir nedrįsau, prisiminus klaikiuosius skausmus trešoj... Tai šį tą reiškia, nes šiaip aš skausmui atspari... O gal tikėkimės tai nieko nereiškia, tai tik sumušimas, nepraeinantis pusantro mėnesio ir vis aštrėjantis, ir man nieko nėra blyn...
Kartais antkaulio sumušimas laaabai skausmingas būna :teisejas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2008 Vas 26, 18:09:30 pm »

Tada tau su Skeptiku reikia pasitart, buvau jam guzeli ant kojos itaises   :angel:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2008 Vas 26, 18:17:01 pm »
Kartais antkaulio sumušimas laaabai skausmingas būna :teisejas:
O kiek laiko anas gyja? Ir ar išvis gyja?

Skeptikai, aūūū... Prašytume smulkiau apie guzelius  :respect:

p. s. žiū tuoj ir išsiaiškinsiu, kas man yra, be jokių daktarų  :-D

Ek4

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2008 Vas 26, 20:21:18 pm »
 Manau, kad išvis, šiuo metu geriausia būtų nesportuot. Nes pasekmės gali būt liūdnos.  :-/

« Atsakyti #9 įjungtas: 2008 Vas 26, 20:21:18 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2008 Vas 26, 20:27:37 pm »

Jei trumpai - minkstas skausmingas guzas ant kojos buvo tol, kol nenuejau pas daktara ir neistrauke skyscio. O patamsejimas ir sukietejimas tose vietose (tiek ant vienos tiek ir ant kitos kojos) liko ir po siai dienai... Vienoje kojoje jau metai (pelkes dovana ;) ) ... o kitoje - jau keturi su virsum (kaip nekeista, nors pats pelke prie to neprisidejo, bet buvo irgi netoliese :-] ). ...

Manau, kad liko suvisam ;) Privalumas - ta kojos vieta pasidare nejautri smugiams (arba labai juntamai maziau jautri) . Speju, kad kaip moteriai trukumas - su trumpu sijonu vaiksciojant gali matytis.... tfu tu tfu, kad neprikarkseciau. Bet kokiu atveju geriau uz bet kokius bobuciu receptus yra apsilankyti pas gydytoja-traumatologa. tegul pasiziuri. Ne karve kainuoja, o padet greiciausiai gales  :rolleyes:
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 26, 20:31:48 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2008 Vas 26, 20:30:42 pm »
Ne tai, vadinasi, ten tik toks išsigaubimas, ir tikrai ne minkštas, kietut kietutėlis... Plika akim net nesimato, gal 2 mm iškilęs...
Ek4, aš nesportuoju tada, kai mirštu ar kai nuotaikos nėra :angel: Kitais atvejais sportuoju...
Smaugliui tada dar klausimas lieka - gal ką plačiau apie tuos antkaulio sumušimus žinot?
Nelieka klausimo, nes pati suradau atsakymą potrauminiuose tepaliukuose  :respect:
Velnias, irgi nelabai panašu simptomai... Nes ir atsiklaupt galiu, ir apskritai kol pakartotinai nesumuši neskauda...
Lieka vienintelis klausimas vadinasi - ar įskilimai kaulo rentgenu šviečiant matosi? Ar tai per smulkus dalykas kad matytųsi?
Skeptikui: bėda ta, kad pas gydytojus irgi lankausi tik tada, kai mirštu ar nepaeinu... Dabar nė vieno nei kito nėra, o pinigų reikia. Kainuoja pusę karvės - 96 lt. už apžiūrą ir 60 už rentgeną  :A
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 26, 20:37:32 pm nuo stripulis »

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2008 Vas 26, 21:14:42 pm »
Ne tai, vadinasi, ten tik toks išsigaubimas, ir tikrai ne minkštas, kietut kietutėlis... Plika akim net nesimato, gal 2 mm iškilęs...
Ek4, aš nesportuoju tada, kai mirštu ar kai nuotaikos nėra :angel: Kitais atvejais sportuoju...
Smaugliui tada dar klausimas lieka - gal ką plačiau apie tuos antkaulio sumušimus žinot?
Nelieka klausimo, nes pati suradau atsakymą potrauminiuose tepaliukuose  :respect:
Velnias, irgi nelabai panašu simptomai... Nes ir atsiklaupt galiu, ir apskritai kol pakartotinai nesumuši neskauda...
Lieka vienintelis klausimas vadinasi - ar įskilimai kaulo rentgenu šviečiant matosi? Ar tai per smulkus dalykas kad matytųsi?
Skeptikui: bėda ta, kad pas gydytojus irgi lankausi tik tada, kai mirštu ar nepaeinu... Dabar nė vieno nei kito nėra, o pinigų reikia. Kainuoja pusę karvės - 96 lt. už apžiūrą ir 60 už rentgeną  :A

Visgi pasiteisina patarlė- iš musės - drambli... iš nieko sriuba...

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #13 įjungtas: 2008 Vas 26, 21:26:15 pm »

Jei su uždegiminiais procesais, tai gali ir kelis mėnesius gyti. :-(
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Domcius

• Svečias
« Atsakyti #14 įjungtas: 2008 Vas 26, 21:27:29 pm »
Siaip jei del uzdegimo, kazkaip gali but labai irgi tiketina... Bet tai sunku dabar sprest.. As siulau susidaryt sarasiuka tiketiniausiu atveju ir bandyt gydyti...

« Atsakyti #14 įjungtas: 2008 Vas 26, 21:27:29 pm »