Na as taip nesakiau, technika su laiku ismoksiu(jeigu tikrai noresiu, o bent siuo metu kovos menai(tiksliau MT ir kitas kontaktinis sportas mane tikrai domina), nors pasiskaityt apie kitus kovos menus nieko pries neturiu, pasipraktikuot irgi, bet kad ner su kuo, bet cia ne esme..) nors, jega su laiku irgi ateis, jei lankysiu treniruotes..Bet Saxum tikrai zinai kaip ten su tais 15 meciais buna, kai uzsiciklina ties kuom nors tai jau vsio(aisku tik kuriam laikui)...

. Rodos ir pats ta suprantu, bet..Bet is tikro cia ne toks uzsiciklinimas koks buvo pries keleta metu su "noriu dideliu raumenu", nors tas laikas, kai buvo tokie uzsiciklinimai jau dalinai praejo. Esme tame, kad jauciu lyg man truktu tos smugio jegos.

Aisku technika, distancijos jutimas ir tt irgi svarbu, bet ta kaip jau rasiau ismoksiu treniruotese(ir beabejo sparinguose), bet vat jega ar pvz greiti juk galima ir namie po biski lavint, ar ne? Tai vat ta ir noriu daryt, ir nesvarbu ar man truksta tos jegos, ar ne, juk tobulejimui nera ribu, argi ne taip?

Siaip pataisykit vietas kuriuose nusisneku, visgi patirties turit dukart daugiau negu as, tfu kokia cia patirtis pas mane gali but..