Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Administracija => Forumo naujienos => Tema atidaryta: Vaidas91 on 2018 Geg 08, 12:22:57 pm

Antraštė: BJJ Kaune
Parašė: Vaidas91 on 2018 Geg 08, 12:22:57 pm
Sveiki žmonės. Esu visai naujokas, užsimaniau pradėti sportuoti bjj. Kurį klubą patartumėte, kad treneris būtų patyręs, gerai paruoštų? Kolkas žinau apie a-force bjj ir fighterhouse rga Kaunas. Gal kuris lankėte ar lankote vieną iš šių klubų ir turite kokių atsiliepimų? O pats bjj sudomino kaip sportas ir kaip savigynos elementas. Lauksiu atsiliepimų.
Antraštė: Re: BJJ Kaune
Parašė: barokas on 2018 Geg 08, 13:05:47 pm
Labas, Kaune kurkas daugiau BJJ klubų nei šie du, pasirinkimas nemažas, tad eini į visus iš eilės (ko gero dabar visuose klubuose pirmos treniruotės nemokamos), ir žiūri... pabendrauji su treneriu, sportininkais... renkiesi kuris labiausiai tinka/patinka pagal tavo puoselėjamas vertybes, tikslus, lokaciją, bendraamžių/bendrasvorių pasirinkimą ir t.t.
Kaip savigyna, tai imtynės yra vienas iš prasčiausių variantų, manau neverta čia plėstis...
Panaršyk šio forumo senas temas, rasi labai daug informacijos - tiek dabar tau aktualios, tiek vėliau iškilusiems klausimams.
Kilus konkretesniem klausimam, drąsiai drumsk šio forumo letargiją.  :barnis:
Antraštė: Re: BJJ Kaune
Parašė: Vaidas91 on 2018 Geg 09, 10:22:52 am
Ačiū už info! Aha, pažiūrėjau, dar yra titanas, voras, galbūt dar kažką praleidau, bet kolkas, labiausiai domina a-force bjj, treniruotės vyksta 4-5 kart per savaitę, ir treneris , panašu,kad normalus, manau bandysiu ten ;) Beja, jei kas lankėte Kaune ar dar lankote kokį bjj klubą, pasakykite savo nuomonę, būtų įdomu sužinoti ;)  :lauzo: