Pagrindines diskusijos > Treniruotės
kas geriau smugiuojant i kriause???
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMenuo, kaip perejau nuo binto prie pirstiniu, tai mano subjektyvus kuklios patirties atsiliepimai tokie (ivertinant, kad intensyviau kriause po iiiilgos pertraukos musu neseniai):
1. Po ne itin sekmingu smugu nebenusilupa oda nuo krumpliu, (o tai budavo kaip stigmos, tik ne ant tos vietos :) ) o tai budavau priverstas paskui daryt ilgesnes pertraukas kol uzgis.
2. Del geresnes kumscio apsaugos galiu smugiuoti is visos jegos, zinodamas, kad neskaudes.
3. Ilgiau padirbus itin prakaituoja ranka pirstinej :E, kas nepatogu.
Mano nuomone kol neuzgrudinti kumsciai kitais svelnesniais metodais (atsispaudimai ir etc.), tai musant kriause "saugot rankas, ir pamažu vis stengiatės į vyrus pateks..." ( (c) Saxum ) sventa tiesa...
--- Baigti citatą ---
visiskai pritariu OSU! kriause yra ne kumsciams grudinti skirta. prie jos dirbk ant smugio, maziau laiko sugaisi. o kumscius pagrudinsi kaip sake OSU, stovedamas ant krumpliu, ar kad ir prie tos pacios kriauses, tik svelniau musdamas :)
wasexxx:
noreciau dar paklaust: koki binta geriausia naudot?? :maisas: ar jokio skirtumo nera :-/
Raimis:
Yra skirtumas. tik nenaudok elastinio. Buna specialus bintas teipavimui
Lonsas:
siaip perka ir elastini is vaistines kas pinigus taupo. bet kazkaip nelabai as ten nikamo maciau. buna toks specialus mazai tamprus.
o aisku jei kisenej yra zvaganciu, tai geriau pirkt specialu binta skirta teipavimui ranku. ten niolika litu kainuoja, tai nera tiek jau ir daug. ilgi tik paziurek, pas mane ~3-4 m. darbar jau isitenku i toki ilgi, bet jei varzyboms nesiruosi, kur bintu ilgis ribojamas, tai kazkur 4m turetu uztekti manau :) tiesa internetiniuose pamokymuose tai kazkaip su zymiai ilgesneis ten bintuojasi.
Raimis:
As su elastiniu, pora kartu nyksti isnarinau. Todel nerekomenduoju
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją