Pagrindines diskusijos > Treniruotės

kas geriau smugiuojant i kriause???

<< < (3/6) > >>

wasexxx:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtisiaip perka ir elastini is vaistines kas pinigus taupo. bet kazkaip nelabai as ten nikamo maciau. buna toks specialus mazai tamprus.
o aisku jei kisenej yra zvaganciu, tai geriau pirkt specialu binta skirta teipavimui ranku. ten niolika litu kainuoja, tai nera tiek jau ir daug. ilgi tik paziurek, pas mane ~3-4 m. darbar jau isitenku i toki ilgi, bet jei varzyboms nesiruosi, kur bintu ilgis ribojamas, tai kazkur 4m turetu uztekti manau :) tiesa internetiniuose pamokymuose tai kazkaip su zymiai ilgesneis ten bintuojasi.

--- Baigti citatą ---

galeciau paklaust kur tie internetiniai pamokymai yra??? :help:

Lonsas:
paieskok forume apie ranku teipavima. arba internete hands wraping (del gramatikos nesu tikras, pasitikrink zodyne). ten tokie pagrindiniai punktai parodyti, ismokes galesi kazka keist, daryt kaip tau patogiau. vienose vietose daugiau kitose maziau viniot, na pritaikyt tai sau.

Tomasas:
Nu as anksciau visai nenaudodavau jokiu bintu ar kitu apsaugu ant ranku. Beveik visada normaliai budavo :-) Bet vistik pries pora metu pradejau naudot. Naudoju ta ispeikta elastini binta ir kolkas nesiskundziu. Del issinarinimo, tai visko gali but, jis truputi slidineja. Bet kolkas man viskas normaliai. Gal jei prisiruosiu nusipirksiu specialu.

wasexxx:
nu va paieskojau internete ir radau. Kam idomu galite ir patys paziuret  :-D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti (o kokia juosta naudojama sitam bintavimuj??)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
bet kai taipuoju geriau yra pro pirstus binta praviniot, kaip antroje nuorodoje, ar jokio skirtumo???  :-/

emigo:
Skirtumo is esmes nera... Jeigu bintuoti ne pro pirstus, gali medziaga nuslysti ar dar koks besas, kad krumpliai liks pliki, pro pirstus tai negali atsitikti. Tik vat tuomet reikia pastebimai ilgesniu bintu, mano turimi (kokie 2,5m) mazoka, reiktu 3-3,5m.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją