Sportas > MMA
Vitor Belfort
Lonsas:
Ka manote apie si zmogu? Kartais atrodo kad jis tikrai fenomenalus kovotojas (ka sako ir jo pravarde). Atrodytu kad turi viska ko reikia. Super greitos rankos stovesenoj, jei kova pereina i parteri, ten tvarkosi irgi puikiai, kaip zinia didziaja gyvenimo dali draugavo su Brazilu Jujitsu. Yra nugalejas net legendini Wanderleju Silva. Taciau viena akimirka atrodantis tiesiog nenugalimu, atrodo uzbaigtas ir universalus kovotojas, kita jau atrodo kaip bedantis suo, nebesugebantis kasti. Ypac tai pastebejau PRIDE. Gal tik man taip atrodo? O gal sio zmogaus perdaug nestabili emocine busena? Gal jis nuotaikos kovotojas?
Prasau pasidalinkit savo nuomone.
Saxum:
Jei kalbi apie pralaimėjimą Sakurabai, Belfortas buvo traumuotas. Tiksliai nepamenu kas jam buvo, bet negalėjo kautis pilna jėga. Bet rankomis dirba puikiai, net Silvą užkapojo :punch:
OSU:
Savo laiku jis buvo vienas is mano megstamiausiu, tad mano nuomone apie si:
1. 2003 ar 2004 m jo sesuo buvo pagrobta ir nuzudyta, tad galbut tai ji galejo sukrest, nors ir iki to jam jau eme nesisekti.
2. Savo laiku jis treniravosi pas Carlson Gracie, po to buvo laisvas, dar po to BTT narys. Tad kad po tokiu mokyklu nemoketi elgtis parteryje turetu buti beviltiskas kerepla.
3. Taip pat turejo kazkoki garsu bokso treneri, bet cia 100 proc. nezinau, tad galiu pameluoti.
4. Topine fraze (po pergales pries Marvin Eastman) "We made it Joana*" :-]
*Zinoma brazlilijos manekene (ir ne tik) - jo girlfriende
Pritariu, kad tai itin nuotaikos kovotojas. Manau, kad jo, kaip ir Saku geriausios dienos jau praeityje.
OSU:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJei kalbi apie pralaimėjimą Sakurabai, Belfortas buvo traumuotas. Tiksliai nepamenu kas jam buvo, bet negalėjo kautis pilna jėga. Bet rankomis dirba puikiai, net Silvą užkapojo :punch:
--- Baigti citatą ---
Kalbama, kad per kova Belfortui luzo/skilo rankos kaulas ir del to jis tada atrode taip apgailetinai. Nors paprastai yra priimta, kad tokiais atvejais yra isplatinama rentgeno nuotrauka, kaip irodymas, ko siuo atveju nebuvo, tad del tos kovos netgi MMA apzvalgininkai nesutaria.
Lonsas:
Dabar ziuriu jo paskutine kova su Dan Hendersonu. Na tai Belfortas lyg uzmiges atrodo. Stovesnoj 0 ranku, imtynese tik guli kaip kokia sena salava ir viskas...
nzn... Saku kiek? jau ikopes i 4 desimti kiek pamenu. o kiek Belfortui? 20 keli... jei jo dienos jau praeityje tada tikrai liudna, nieko didelio taip ir nepasieke, nors turejo dideli potenciala. Gal tiesiog neturi kovotojo sirdies?
Jis man primena Giedriu Gusta krepsinyje, amzinai perspektyvus :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją