AutoriusTema: Iskalbos menas  (Skaityti 66890 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Iskalbos menas
« Atsakyti #270 įjungtas: 2011 Rgs 08, 16:22:35 pm »
Steve, "после драки кулаками не машут, особенно когда ее вообще не было"  :ruko:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #271 įjungtas: 2011 Rgs 08, 16:30:33 pm »
Aaaa :)
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #272 įjungtas: 2011 Rgs 08, 16:37:51 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Draugelį nuo pampersų pažystų, nepanašus nei į zonską, nei yra toks. Taip kad prašyčiau neįžeidinėti ;) O myslė reiškia: tavo nosis mano šikn***. Ar panašiai. Prikolas tame, kad vakar panašiu laiku užvažiuodmas į lukoila užsipilti, žiūriu tas pats lopelis prieidinėja  :kikena: Bet nepriėjas nusisuko ir nuėjo. Mes su draugeliu sėdim, galvoju eit neeit. Paskui tas žiūriu prie kažkokio bm'so nuėjo kur daug chebros, Galvoju fpiz** važiuoju, vėliau užsipilsiu.  :kikena: Paskui sėdžiu galvoju, blyn. Gal visgi reikėjo eit užsipylinėt. Prisikabintu tai duočiau snukin. Ūgio gal man iki papų, nėra nei stambus nei ką. Galvoju kai spirčiau per kokius kiaušus mažai nepasirodytų, juolab lukoilas viskas įrašoma, jei pačiam blogai baigtus bapkių prisiteisčiau  :kikena: Tai velnias žino gerai čia ar blogai padariau. Na kita vertus kam tos problemos reikalingas  :nezino:
Kaip žinia, ne ūgis, o smūgis svarbiau...
O dėl video kamerų, jei pirmas smogtum, nežinia kaip pasibaigtų viskas. Ir dar, jei su kokiu užaštrintu atsuktuvu durnius bus, gali ir nebelikti tau jokios naudos nuo tų bapkių... Teisingai savo žinutę užbaigei, manau...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #273 įjungtas: 2011 Rgs 08, 17:35:10 pm »
Draugelį nuo pampersų pažystų, nepanašus nei į zonską, nei yra toks. Taip kad prašyčiau neįžeidinėti ;) O myslė reiškia: tavo nosis mano šikn***. Ar panašiai. Prikolas tame, kad vakar panašiu laiku užvažiuodmas į lukoila užsipilti, žiūriu tas pats lopelis prieidinėja  :kikena: Bet nepriėjas nusisuko ir nuėjo. Mes su draugeliu sėdim, galvoju eit neeit. Paskui tas žiūriu prie kažkokio bm'so nuėjo kur daug chebros, Galvoju fpiz** važiuoju, vėliau užsipilsiu.  :kikena: Paskui sėdžiu galvoju, blyn. Gal visgi reikėjo eit užsipylinėt. Prisikabintu tai duočiau snukin. Ūgio gal man iki papų, nėra nei stambus nei ką. Galvoju kai spirčiau per kokius kiaušus mažai nepasirodytų, juolab lukoilas viskas įrašoma, jei pačiam blogai baigtus bapkių prisiteisčiau  :kikena: Tai velnias žino gerai čia ar blogai padariau. Na kita vertus kam tos problemos reikalingas  :nezino:

galvoju, kad reikejo visdelto duot i snuki tam loxui. kas cia per nesamone, nepazystamas ir dar drista naglai prasyt pavezt iki namu. peskom nueis lopas, reikejo siusti na... ir jei kasnors nepatiktu tai bankem suvaryt (vistiek jus dviese buvot, o jis vienas).

a i tema, tai nors nesu iskalbingas, bet buvo pas mane karta toks atvejis, kai darbe vienas toks zhyrnas loxas pasijaute esas virsininkas ir pradejo man nurodineti ka daryt. apsisiuntinejom nax, po to tiesiai sviesiai pasakiau "tuoj p**iu i galva"  :kikena: tai kai uztilo zhyrnucha, tai daugiau nuo to laiko jo ir nesigirdejo.  :kikena:

po to buvo idomus iskalbos atvejis: vazinejom su broliu dviraciais, tik uzmatem kieme kazkoki zhyrna loxa zaidzianty krepsini  :kikena: vaizdelis idomus kai zhyrnucha bando idet  :kikena: su broliu kai dejom zvengt  :kikena: tas kazkaip atkreipe demesi kad mes pravaziuodami zvengem ir turbut suprato del ko, tai pradejo ten kazka aiskinti tipo "p**kit is ce loxai, py*****" nuvaziudamas tik faka parodziau, nes iskalbingas nesu. po kurio laiko vaziuojam vel per ta pati kiema, vel taspac zhyrnucha zaidzia kasi (su nezhyrnu panasaus amziaus (30-40m) draugu). pradejo jie man ten kazka aiskint, kad tipo ko as jiems fakus rodau. kazka ten parekem vieni an kitu (neatsimenu ka) ir po tu apsisiuntinejimu iskalbingai tariau "davai ateikit ce na***!", paguldziau dvirati pakelej ir nuejau kaltis  :kikena: na, mordabojus jau kita istorija, sitoj temoj nepasakosiu, bet galima sakyti, kad visos bankes nuejo i zhyrnus vartus, o po to vel seke iskalba is serijos "o kodel?, o uz ka?, o kas pirmas pradejo?"  :kikena:

dar senei seniai atsimenu pusiau miegodamas ejau i mokykla ir vienas toks loxas (su draugu) prasilenkdamas man tare "e, tu, loxas, ciulpk ****", tai kazka ten susiparinau ir nesamone kazkokia pasakiau, mazdauk "ka? b**t! da pats tu ciulpk tu **** *** ******" tada tas loxas atsisuko ir patrauke i mane. tada dar paraginau ji "nu davai, ateik" ir toliau kalbet jau nebuvo kada, kalbejom kumsciais  :punch:

taigi iskalba man tikrai ne karta pasitarnavo, bet manau reikia stengtis maziau kalbet ir daugiau daryt.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #274 įjungtas: 2011 Rgs 08, 17:50:25 pm »
geros istorijos coffeedrinkeri  :luztu:
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #274 įjungtas: 2011 Rgs 08, 17:50:25 pm »

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #275 įjungtas: 2011 Rgs 08, 18:44:57 pm »
geros istorijos coffeedrinkeri  :luztu:

Istorijos kak raz prie iškalbos meno temos  :-]

Priminė:
"...Kai b..., tai nu n....! O tada išvis ch!..."
"...Teisingai Petrovičiau! Be pirštinių nedirbsim!!!..."

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #276 įjungtas: 2011 Rgs 08, 23:10:16 pm »
nu tai tokia iškalba reikalinga atvirkščiai, kai pasimušt nori, o ne išvengt konflikto. Man taip anksčiau užplaukdavo, kai žalias buvau ir labai norėjosi jėgas išbandyt. :D
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #277 įjungtas: 2011 Rgs 08, 23:32:55 pm »
įdomu, kiek statistiškai kavinukas per mėnesį kartų realiai mušasi?  :chmm:

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #278 įjungtas: 2011 Rgs 09, 00:19:07 am »
įdomu, kiek statistiškai kavinukas per mėnesį kartų realiai mušasi?  :chmm:

visokiu menesiu buna. o gal reiketu sakyt budavo. tos istorijos jau gana senos. kazkaip po mokyklos naryvu nerandu, nors jei atvirai tai beveik ir neieskau. uzimtas zmogus dabar esu. darbas, sportas ir kitoki reikalai... o ir isprovokuoti konflikta nera taip paprasta (reikia rimtos priezasties, ir agresorium geriau nebut, bo liksi kaltas). vat anksciau, kai dar buvau suzverejes pacangalys, tai buvo paprasciau susipjaut, ipac su kitais tokiais paciais suzverejusiais pacangaliais  :kikena: o dabar jau kokius 2-3 metus gyvenu taikoj ir ramybej su pasauliu, nors kartais uzeina noras "parodyt kas ce bosas" (joke  :kikena:), bet mano agresija sekmingai slopina kompiuteriniai zaidimai kai "uzeina" (buna tokiu gyvenimo etapu). nors pasakysiu atvirai ta taika ir ramybe ne i gera kovotojui - dingsta pretextas daug treneruotis ir charakteris silpsta, agresija dingsta ir t.t. beto... man reikia dar pasitreneruot arba bent jau forma atgaut, kad mustis gatvei.  :-(
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #279 įjungtas: 2011 Rgs 09, 10:20:48 am »
nors pasakysiu atvirai ta taika ir ramybe ne i gera kovotojui - dingsta pretextas daug treneruotis ir charakteris silpsta, agresija dingsta ir t.t. beto... man reikia dar pasitreneruot arba bent jau forma atgaut, kad mustis gatvei.  :-(

uztai reik nusistatyt limitus, kiek galima sau leist, kad forma palaikyt, bet nepasidaryt chuliganu :D as pvz laikaus tokios nuostatos, kad i pusmeti viena karta yra normalu ir dar gali skaityt, kad esi is principo geras zmogus :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #279 įjungtas: 2011 Rgs 09, 10:20:48 am »

Atsijungęs Starka

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 455

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #280 įjungtas: 2011 Rgs 09, 12:51:31 pm »
Tai va is miestu ir miesteliu suguzejo daug "svieziu" treninguotu studentu , tai jusu planams 1 kart i pusmeti, ar viena kart per kelis men  :punch: pats sezonas igyvendinimui  :D :D net iskalbos perdaug nereiktu  :barnis:

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #281 įjungtas: 2011 Rgs 09, 13:38:57 pm »
visokiu menesiu buna. o gal reiketu sakyt budavo. tos istorijos jau gana senos. kazkaip po mokyklos naryvu nerandu, nors jei atvirai tai beveik ir neieskau. uzimtas zmogus dabar esu. darbas, sportas ir kitoki reikalai... o ir isprovokuoti konflikta nera taip paprasta (reikia rimtos priezasties, ir agresorium geriau nebut, bo liksi kaltas). vat anksciau, kai dar buvau suzverejes pacangalys, tai buvo paprasciau susipjaut, ipac su kitais tokiais paciais suzverejusiais pacangaliais  :kikena: o dabar jau kokius 2-3 metus gyvenu taikoj ir ramybej su pasauliu, nors kartais uzeina noras "parodyt kas ce bosas" (joke  :kikena:), bet mano agresija sekmingai slopina kompiuteriniai zaidimai kai "uzeina" (buna tokiu gyvenimo etapu). nors pasakysiu atvirai ta taika ir ramybe ne i gera kovotojui - dingsta pretextas daug treneruotis ir charakteris silpsta, agresija dingsta ir t.t. beto... man reikia dar pasitreneruot arba bent jau forma atgaut, kad mustis gatvei.  :-(

tavęs pasiklausius tai tu jau veteranas praktiškai esi. :chmm: aš tavo amžiuje be nuotykių, be  :punch:, be :nuncaku:, be :drinks: ir be :sex2: gyvenimo neįsivaizduodavau. taigi, biški per anksti save į atsargą nurašei.  ;-)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #282 įjungtas: 2011 Rgs 09, 14:59:29 pm »
Tai va is miestu ir miesteliu suguzejo daug "svieziu" treninguotu studentu , tai jusu planams 1 kart i pusmeti, ar viena kart per kelis men  :punch: pats sezonas igyvendinimui  :D :D net iskalbos perdaug nereiktu  :barnis:
O taip, nuo šitų jau baisu daros, tokiais kiekiais čia jų privažiavo... Vakarais pastoviai apie 22 val. grįžinėju namo, tai gaujom eina po 5, praeivius iš padilbų siokina... abibasai, čeburėkai ant galvų. Jei po vieną, tai tiesiog žvairuoja, jeigu dviese, tai būtinai klausia, ar cigaretę turiu.
-turi cigaretę?
-turiu( nors neturiu, nes nerūkau).
Žiūri į mane, kažko laukia :-/
-Duok.
-Neduosiu
Labai įdomu stebėt išraiškas. Ir visą laiką standartinis scenarijus.Kai daugiau būna, tai kiūtinu kur toliau, nes tikrai baisu- buki veidai, žuvų akys... Labiausiai bijau tų, kur su abibasinėm striukutėm, trumpais šortukais ir pležinėm tapkėm( nors lauke 12 šilumos). Mane gazdina plonos plaukuotos kojytės ir siauros kaktytės su viena raukšle.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #283 įjungtas: 2011 Rgs 09, 15:40:08 pm »

-Duok.
-Neduosiu

:D

Kam atimi viltį iš jaunimo? "-Žmona duos!.."

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #284 įjungtas: 2011 Rgs 09, 22:54:08 pm »
tokiems nieks nieko neduos. nebent iš kojos :D
Carlos Castaneda

« Atsakyti #284 įjungtas: 2011 Rgs 09, 22:54:08 pm »