Draugelį nuo pampersų pažystų, nepanašus nei į zonską, nei yra toks. Taip kad prašyčiau neįžeidinėti
O myslė reiškia: tavo nosis mano šikn***. Ar panašiai. Prikolas tame, kad vakar panašiu laiku užvažiuodmas į lukoila užsipilti, žiūriu tas pats lopelis prieidinėja
Bet nepriėjas nusisuko ir nuėjo. Mes su draugeliu sėdim, galvoju eit neeit. Paskui tas žiūriu prie kažkokio bm'so nuėjo kur daug chebros, Galvoju fpiz** važiuoju, vėliau užsipilsiu.
Paskui sėdžiu galvoju, blyn. Gal visgi reikėjo eit užsipylinėt. Prisikabintu tai duočiau snukin. Ūgio gal man iki papų, nėra nei stambus nei ką. Galvoju kai spirčiau per kokius kiaušus mažai nepasirodytų, juolab lukoilas viskas įrašoma, jei pačiam blogai baigtus bapkių prisiteisčiau
Tai velnias žino gerai čia ar blogai padariau. Na kita vertus kam tos problemos reikalingas 
galvoju, kad reikejo visdelto duot i snuki tam loxui. kas cia per nesamone, nepazystamas ir dar drista naglai prasyt pavezt iki namu. peskom nueis lopas, reikejo siusti na... ir jei kasnors nepatiktu tai bankem suvaryt (vistiek jus dviese buvot, o jis vienas).
a i tema, tai nors nesu iskalbingas, bet buvo pas mane karta toks atvejis, kai darbe vienas toks zhyrnas loxas pasijaute esas virsininkas ir pradejo man nurodineti ka daryt. apsisiuntinejom nax, po to tiesiai sviesiai pasakiau "tuoj p**iu i galva"

tai kai uztilo zhyrnucha, tai daugiau nuo to laiko jo ir nesigirdejo.

po to buvo idomus iskalbos atvejis: vazinejom su broliu dviraciais, tik uzmatem kieme kazkoki zhyrna loxa zaidzianty krepsini

vaizdelis idomus kai zhyrnucha bando idet

su broliu kai dejom zvengt

tas kazkaip atkreipe demesi kad mes pravaziuodami zvengem ir turbut suprato del ko, tai pradejo ten kazka aiskinti tipo "p**kit is ce loxai, py*****" nuvaziudamas tik faka parodziau, nes iskalbingas nesu. po kurio laiko vaziuojam vel per ta pati kiema, vel taspac zhyrnucha zaidzia kasi (su nezhyrnu panasaus amziaus (30-40m) draugu). pradejo jie man ten kazka aiskint, kad tipo ko as jiems fakus rodau. kazka ten parekem vieni an kitu (neatsimenu ka) ir po tu apsisiuntinejimu iskalbingai tariau "davai ateikit ce na***!", paguldziau dvirati pakelej ir nuejau kaltis

na, mordabojus jau kita istorija, sitoj temoj nepasakosiu, bet galima sakyti, kad visos bankes nuejo i zhyrnus vartus, o po to vel seke iskalba is serijos "o kodel?, o uz ka?, o kas pirmas pradejo?"

dar senei seniai atsimenu pusiau miegodamas ejau i mokykla ir vienas toks loxas (su draugu) prasilenkdamas man tare "e, tu, loxas, ciulpk ****", tai kazka ten susiparinau ir nesamone kazkokia pasakiau, mazdauk "ka? b**t! da pats tu ciulpk tu **** *** ******" tada tas loxas atsisuko ir patrauke i mane. tada dar paraginau ji "nu davai, ateik" ir toliau kalbet jau nebuvo kada, kalbejom kumsciais

taigi iskalba man tikrai ne karta pasitarnavo, bet manau reikia stengtis maziau kalbet ir daugiau daryt.