Tau į sąskridį reikėjo atvažiuoti, butum daugiau panašių istorijų išgirdęs, sakalas prisimenu irgi pasakojo irgi vieną (ne mano, todėl neperpasakosiu), esmė tokia, kad su tom beginklėm savigynom prieš ginklą... kaip čia švelniau išsireiškus... fignia paskutinė gali gautis.
todėl dujų balionėlis arba traumatinis ginklas bet kokiu tokiais (o ir kitais) atvejais 100 kartų geriau.
Pastebėjimas dėl tos mįslės... bajeris grynai zoninis, nemačiau aišku kaip tavo draugelis atrodo, todėl sunku pasakyti, ar jis sėdėjęs, ar šiaip iš kur nors tą mįslę pasigavęs, greičiausiai visgi pirmas variantas. Na ir pasisekė kad su draugu buvot, butum buvęs vienas ir su antru variantu, galėjo ir kitaip baigtis. 
Draugelį nuo pampersų pažystų, nepanašus nei į zonską, nei yra toks. Taip kad prašyčiau neįžeidinėti

O myslė reiškia: tavo nosis mano šikn***. Ar panašiai. Prikolas tame, kad vakar panašiu laiku užvažiuodmas į lukoila užsipilti, žiūriu tas pats lopelis prieidinėja

Bet nepriėjas nusisuko ir nuėjo. Mes su draugeliu sėdim, galvoju eit neeit. Paskui tas žiūriu prie kažkokio bm'so nuėjo kur daug chebros, Galvoju fpiz** važiuoju, vėliau užsipilsiu.

Paskui sėdžiu galvoju, blyn. Gal visgi reikėjo eit užsipylinėt. Prisikabintu tai duočiau snukin. Ūgio gal man iki papų, nėra nei stambus nei ką. Galvoju kai spirčiau per kokius kiaušus mažai nepasirodytų, juolab lukoilas viskas įrašoma, jei pačiam blogai baigtus bapkių prisiteisčiau

Tai velnias žino gerai čia ar blogai padariau. Na kita vertus kam tos problemos reikalingas