AutoriusTema: Iskalbos menas  (Skaityti 66336 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

SigSauer

• Svečias
Re: Iskalbos menas
« Atsakyti #30 įjungtas: 2007 Vas 03, 03:35:20 am »
Geriausia zinoma nepapulti nemalonumams i taikikli, taip sakant isilieti i aplinka, atrodyti visai neidomiu ir tarsi istrinti potencialius agresorius is aplinkos. Tu nematai ju, jie nemato taves (tiesa juos bent minimaliai matyti reikia, tik jie to neturi suprasti), atsiriboji nuo ju parodydamas, kad pas tave yra 100 kitu reikalu siuo momentu. Kaip tai daroma tiksliai as paaiskinti nemoku, bet man gyvenime tai veikia, gyvenime beveik nesu turejas konfliktu, nes manes nemato kai as to nenoriu.
Na bet jei jau kabinejasi, esu pasitelkes humora i pagalba, kas velgi labai efektyviai issuka is tokiu situaciju, jei pvz tik rasi kazka is ko galima butu pasijuokti. Juokas zmones vienija, tai irodyta net kare, o ir gatvese veikia ;)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2007 Vas 03, 11:37:31 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Geriausia zinoma nepapulti nemalonumams i taikikli, taip sakant isilieti i aplinka, atrodyti visai neidomiu ir tarsi istrinti potencialius agresorius is aplinkos. Tu nematai ju, jie nemato taves (tiesa juos bent minimaliai matyti reikia, tik jie to neturi suprasti), atsiriboji nuo ju parodydamas, kad pas tave yra 100 kitu reikalu siuo momentu. Kaip tai daroma tiksliai as paaiskinti nemoku, bet man gyvenime tai veikia, gyvenime beveik nesu turejas konfliktu, nes manes nemato kai as to nenoriu.
Na bet jei jau kabinejasi, esu pasitelkes humora i pagalba, kas velgi labai efektyviai issuka is tokiu situaciju, jei pvz tik rasi kazka is ko galima butu pasijuokti. Juokas zmones vienija, tai irodyta net kare, o ir gatvese veikia ;)

Yra vienas "bet"... "Atsijuokauti" dazniausiai pvz. man pavyksta tik savo mases pagalba  :dance: :) Ar pavyks tau... Xz. Negaliu sprest ;) Manau, kad sioje vietoje tu man daugiau turi ka papsakoti, nei as tau.
Beje, "Welcome to the club, man"  :-D
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

-Dark-

• Svečias
« Atsakyti #32 įjungtas: 2007 Bal 21, 12:40:35 pm »
Man tai beda su tokiomis situacijomis. Jeigu pradeda ma nka nors aiskint mane juokas ima :D negaliu sulaikyt sypsenos, o poto seka zodziai is jo puses kas tau juokinga. Dazniausiai atsakau nieko seip linksma ar pasakau kad mane jis juokina :D

man ir tas pats pastaruoju metu yra.             

Aurimas

• Svečias
« Atsakyti #33 įjungtas: 2007 Bir 25, 13:18:15 pm »
kalbant su priesu jau minejo kazkas jog zvilgsnis labai svarbu  :oho:   bet siaip yra tokiu kuriem sunku ziuret kitam  tiesiai y akis...tai zinau kaip cigones daro visos ziuri tiesiai y tarpuaky akys isplestos  vaizdelis gan kraupokas  :teisejas:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Bir 25, 16:17:21 pm »
kalbant su priesu jau minejo kazkas jog zvilgsnis labai svarbu  :oho:   bet siaip yra tokiu kuriem sunku ziuret kitam  tiesiai y akis...tai zinau kaip cigones daro visos ziuri tiesiai y tarpuaky akys isplestos  vaizdelis gan kraupokas  :teisejas:

Tai nežiūrėk į akis. Žiūrėk tarp antakių ir fokusuok žvilgsmnį toliau, nei priešininkas. Nu ir dzin kas tę prieš tave stovės, tuomet net užmigt iš nuobodulio galima  :-]

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Bir 25, 16:17:21 pm »

Atsijungęs Shade

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 253
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2007 Lie 09, 17:31:51 pm »
Na, iš savo menkutės patirties galiu pridurt kad labai svarbu ir situacijoje nepasimesti, stebėt aplinka galbūt jo draugai tave jau apeidinėja iš galo tada geriau išvis nesiderėti ir nesišnekėti  :maisas: , vat na dar skaitau , kad reik nenusileist, nepult teisintis del kokio visiškai kvailo dalykelio ir paskui viltingai žiurėt savo "draugui" i akis su mintim, jog galbūt praslys reikalas visas... Geriausia šnekėt trumpai aiškiai, neparodyt kad bijai , bet ir perdaug neisijaust, nepult iškart grasint, nes galbūt čia net nebuvo agresorius, o tiesiog girtas dėdė rimtai cigaretės užsimane... juk būna, retai tiesa...

Vienaip ar kitaip antrą kartą visada lengviau, jai antras kartas būna ... :nezino:

Atsijungęs Akira

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2004
  • Žinutės: 295

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Lie 10, 17:17:00 pm »
Va taip ir atsiskleidžia iškalbos menas

Atsijungęs Todai

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2007
  • Žinutės: 103
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2007 Spa 04, 16:19:14 pm »
Aš sutinku su Shade atsakymu trumpu ir konkrečiu, jpacituosiu, tai kas man labiausiai patiko:
Citata
geriausia šnekėt trumpai aiškiai, neparodyt kad bijai , bet ir perdaug neisijaust, nepult iškart grasint
Man taip pat atrodo, nors visa tai ir siejasi, nerodyti daug emocijų, tiesiog viskas aiškiai  ir konkrečiai, svarbu, sekti priešininko  fizionomiją tuo metu ir bandyti ką nors įžvelgti, nors man tai nepavyksta, kojos nutirpsta ir nežinau, baugu pasidaro  tuo metu ir sekti save, ką pasakysi yra sunku, juolab ką nors įžvelgti kito veide .
Fighting is full of shit.You know  you shouldn't do it, but it gets  to you somehow.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2007 Spa 04, 16:34:24 pm »
svarbu, sekti priešininko  fizionomiją tuo metu ir bandyti ką nors įžvelgti, nors man tai nepavyksta, kojos nutirpsta ir nežinau, baugu pasidaro  tuo metu ir sekti save, ką pasakysi yra sunku, juolab ką nors įžvelgti kito veide .
Prisimink, kad su lygiai tom pačiom problemom susiduria ir priešininkas, gal bus truputį lengviau atsipalaiduoti...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Spa 04, 17:04:24 pm »
Prisimink, kad su lygiai tom pačiom problemom susiduria ir priešininkas, gal bus truputį lengviau atsipalaiduoti...
Apie ką kalba? Gatvė? Tada nesutinku  :ne:  Ko bijoti jei už to bičo nugaros dar trys stovi? Jeigu raunasi su "babulia, dai pakurit" stiliaus klausimais ,kažin ar bijo. Bijo chebra tada ,kai reik tyliai kažką apvogt ,ar kai šalia draugelių nėra. (bet ar dažnai taip būna?  :help:  ). Žinoma, tai nereiškia ,kad tiems bičams neįmanoma įvaryt baimės.  :bandit:   Jeigu sugebėsi jiems "parodyt" ,kad prie taves geriau ni ni  :ne:  Kad su tavim jie gali turėti problemų. Kad pradėję  :punch:  jie irgi kraujuos... Tada gal net ir kovoti nereikės. Niekam nereikia problemų. Iš 50 žmonių gal tik pora turi kovinę dvasią. Jie paliks tave ir susiras vieną iš likusių 48 aukų  :bandit:  Ir tai ,beje, galioja ir pavieniams asmenims. Nors. Visada yra bet. Turi pagalvoti ir apie tai ,kad vieną kartą gali pasitaikyti ir "mirtininkas" ,kuriam neužteks vien žvilgsnio... Ar būsi tam pasirengęs?  :bandit:

« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Spa 04, 17:04:24 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2007 Spa 04, 17:30:30 pm »
Kalba apie gatvę. Bet ne apie baimę. Apie tai, kad priešininkui irgi sunku perskaityti iš veido tai, ką galvoja auka. Na, jei jis ne aiškiaregys... Čia ta problema, su kuria jis irgi susiduria. Ir jei iš tavo veido nieko neis nuskaityti, tai jau bus pusė darbo padaryta, nebe taip smarkiai reikės ir iškalbos... Beje, veido išraišką sukontroliuot lengviau nei balsą, kuris staiga ima išdavikiškai drebėti... Netinkamiausioje vietoje...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2007 Spa 04, 17:44:48 pm »
Kalba apie gatvę. Bet ne apie baimę. Apie tai, kad priešininkui irgi sunku perskaityti iš veido tai, ką galvoja auka. Na, jei jis ne aiškiaregys... Čia ta problema, su kuria jis irgi susiduria. Ir jei iš tavo veido nieko neis nuskaityti, tai jau bus pusė darbo padaryta, nebe taip smarkiai reikės ir iškalbos... Beje, veido išraišką sukontroliuot lengviau nei balsą, kuris staiga ima išdavikiškai drebėti... Netinkamiausioje vietoje...
Iš tavo veido turi eiti nuskaityti ,kad tu esi pavojingas .O jeigu iš tavo veido matosi ,kad esi "auka" ... tavo mintys bus perskaitomos kumščiais.  :nezino:   O "bereikšmis" ramus veidas dažnai sudirba ne taip kaip turėtų.   :bijo:  Čia mano asmeninė patirtis. Jei tu nevaldai situacijos - ją valdys kiti. Visai kaip džiunglėse  :bandit:

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2007 Spa 04, 22:17:17 pm »
Iš tavo veido turi eiti nuskaityti ,kad tu esi pavojingas .O jeigu iš tavo veido matosi ,kad esi "auka" ... tavo mintys bus perskaitomos kumščiais.  :nezino:   O "bereikšmis" ramus veidas dažnai sudirba ne taip kaip turėtų.   :bijo:  Čia mano asmeninė patirtis. Jei tu nevaldai situacijos - ją valdys kiti. Visai kaip džiunglėse  :bandit:

Xa. matyt as viska darau teisingai. Nes uztenka nusisypsoti ir dauguma problemu issisprendzia kaip katinui Leopoldui ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2007 Spa 04, 22:23:31 pm »
Xa. matyt as viska darau teisingai. Nes uztenka nusisypsoti ir dauguma problemu issisprendzia kaip katinui Leopoldui ;)
Cha cha  :-]  Skeptikas - ne pavyzdys  :P   Kai dauguma oponentų tavo veido net nesužiūri galvos aukštyn neužvertę..  :-]
"A girdž, tu ten, viršuj, ko šypsaisi?  :A "    :luztu:

Atsijungęs regi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 712

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2007 Spa 05, 10:03:41 am »
Atsiprasau uz offtopic`a bet kaip jus sugebate papulti i tokias situacijas :-/ Kiek stengiasusi nesigauna, na nebent pats pradeciau kabinetis, bet tai jau ne mano "stiliuje" :oops:

« Atsakyti #44 įjungtas: 2007 Spa 05, 10:03:41 am »