Pagrindines diskusijos > Savigyna
Iskalbos menas
stripulis:
Jei kam įdomu, galėsiu pabandyt atknist psichologijos vadovėlį policininkams, ten kažkas apie tai minėta buvo. Tik knistis tai nuoširdžiai reikės :) Greitai nepažadu.
Akira:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNu, kazkokia metodika turetu buti. Bent jau bendri principai. Juk vyksta apmokymai spec. daliniuose. Turiu omeny, derybininkus
--- Baigti citatą ---
tai be abejo yra metodikos. Tik norėjau pasakyti, kad visokie isankstinia paruostinukai, kaip 'o as jo paklausiu, ar mes pazistami?' tikrai nėra ir negali būti universalus situacijos sprendimas.
Asia:
Geriausiai klaust jau gulinčio ant žemės - "o mes kartais nebuvom pažįstami"?. Jei nepažįstami - tai suteiki sau dar kelis kontrolinius šuoliukus ant šonkaulių... Taip negalima - neskaitykit... :)
:)
Bet tikrai - špargalkių tokiuose reikaluose - nėra.. Elgiesi, taip kaip matai aplinką.. Kartais ji būna baugi ir tada stebi atsitraukimo kelius, kartais juokinga ir tada jau elgiesi laisvai, o kartais pikta - tada nieko negalvoji ir duodi per kepalą, nesusimąstydamas. O jei būni šiek tiek pagėręs, tai dažniausiai duodi, nes tingi mąstyti, kas būtų jei... :)
Mokinys:
Man tai beda su tokiomis situacijomis. Jeigu pradeda ma nka nors aiskint mane juokas ima :D negaliu sulaikyt sypsenos, o poto seka zodziai is jo puses kas tau juokinga. Dazniausiai atsakau nieko seip linksma ar pasakau kad mane jis juokina :D
stripulis:
O šypsenėlė gali ir praretėt, jei užsirausi ant neturinčio humoro jausmo :fanaras:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją