0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Ismokti visko galima. Tik neturedamas praktiniu igudziu, labai ilgai gali uztrukti besimokindamas. O, toj sekcijoj manau, ne s... mala, o pagrindu mokina. Teisingas kvepavimas, meditacija. Ar tu nori ateiti ir nuo pirmos dienos dubasintis? Tam paciam bokse ne is karto visi puola mustis mokint. Kai as uzsiminejau, buvo tokiu veikeju, kurie po 3-4 savaites taisyklingos stovesenos mokinosi. Tik tada gavo pirstines uzsidet
blemba visi ta pati sneka, bet vis nesuprantu, kad ir kur lankiau kodel man pirma diena visada jas uzmaudavo
nu as ce jusi pasiklausiau biski nusivyliau,zinau protingai kalbat bet blemba vistiek bandysiu,nes noriu ismokt ,zinau kad ilgai reiks mokytis nu ce tas puse metu nieko nereiskia nes varau i klaipeda tadaa tikrai susirasiu koky kluba.o dabar noriu labai eit bet neiseina kaskada buo pas us bokso klubas toks bet nebera isiro ar kas ten jam atsitiko
Šiais laikais gal naujokai nebe tie - nori visko iš karto, neduosi pirštinių šitam klube, nueis į tą, kuriame gaus tas pirštines...
Matai, mano laikais pirstines buvo deficitas. Bendro naudojimo, visai atitrankytos. Pirkdavome po blatu, uz savus. Kaip dabar pamenu, kad atveze savi is Armenijos. Cielus 14 rubliu sumokejau
ka tik suzinojau kad pas mus kaskokio Shotokan stiliaus moko.geras sitas stilius pravers man kikbokse?