Pagrindines diskusijos > Treniruotės
neturint saligu eit i sporto kluba,ismok bokso ir kikbokso veiksmu
BLINDA:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
astunkojis:
Registruotis arba PrisijungtiTai kur trenireris. Jo darbas cia. O man kiekwiena diena esu uzimtas, tai wiena diena papildomas mokymasis, poto 2 kartus y sawaite sokiai, paskui treniruotes namie su sworiais, o kur dar namu darbai ir dar napamirst seip weiklos kokios. Na tei gausis kad wisa diena tik lekiu ir lekiu, o priedo reik ir tewus kad weziotu. Ir jiems darbas irwisa kita tai supranti nlb. Kadaise lankiau. Wazinejau dwejus metus, bet tada sitiek uzsiemimu neturejau, o db jau lb uzimtas. Nor noras yra begalinis, uztai ir noriu namie pasitreniruot. Na as turiu tos praktikos sakau. du metai klube ir seip kriause megstu patrankyt tai yra tos praktikos, bet noretusi daugiau, ir dar kartu su draugu dirbt, ta prasme kontakte.
--- Baigti citatą ---
Man irgi tos pacios bedos, bet bedu dar daugiau tik savaitgaliais pasiilsiu. Puikiai suprantu tave.
astunkojis:
Registruotis arba PrisijungtiTai, pasirink prioritetus. viena subine visu kedziu neapsesi
--- Baigti citatą ---
Tada pirmiau reiktu pasiulyt priesnuodziu jaunatviskam maksimalizmui numalsint.
Namuose kai treniruojies tai yra tas pliusas, kad kada nori, bet vienam daug sunkiau atrast "teisinga" kelia .
Raimis:
Nesvarbu, jaunas esi, ar senas. Reikia pasirinkti kelia ir juo eiti. Blaskymaisi i salis, nieko gero neatnes. Tik susipainiosi ir tiek. Kaip sako patarle: Ka darai, daryk gerai.
astunkojis:
Registruotis arba PrisijungtiNesvarbu, jaunas esi, ar senas. Reikia pasirinkti kelia ir juo eiti. Blaskymaisi i salis, nieko gero neatnes. Tik susipainiosi ir tiek. Kaip sako patarle: Ka darai, daryk gerai.
--- Baigti citatą ---
Na, bet dauguma jaunimo nori daryti daug ka gerai. Del to ir gaunasi didelis apkrovimas. Tiesiog savo laisvalaikio saskaita.
Retas zmogus gali rasti viena "mena", kuriame atskleistu save visa.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją