Pagrindines diskusijos > Treniruotės

neturint saligu eit i sporto kluba,ismok bokso ir kikbokso veiksmu

<< < (3/15) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitai vat kad nemoko pas mus nei to bokso nei kikbokso :banging: levai yra.o karate nezinau nepatinka man ir tiek karate man atrodo ne puolimo o gynimosi saka.ten tik kojomis spardosi su rankom kaskaip nesu mates kad i galva smugiuotu turiu pora draugu karatistu nu bet ta saka kaskaip nepatinka ir viskas :-/

--- Baigti citatą ---
Nieko nesupratau, kaip tai karate tik kojom spardosi?! Koks ten pas jus stilius? O dėl gynimosi - neabejok, tinka ir puolimui puikiai, tik yra viena esmė - lengviau žmogui suduoti, kai jis jau pradėjęs kažką tau daryti, tai yra, kai išprovokuoji jo smūgį, o ne pulti pirmam, kai jis yra pasiruošęs nuo tavęs apsiginti. Tiek ir to gynybinio stiliaus :)

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitai as ce skaiciau truputi kaip ten apie ta boksa kaip smugiuot kaip stiprint smugi.truputi girdejes.tai sakot nereikia veltuj ne laiko svaistyt?

--- Baigti citatą ---
Nežinau, mano galva, tokių dalykų nepaskaitysi. Nueik į porą treniruočių to, kas pas jus yra, bent sužinosi, kaip rankas laikyt, kad nesusitraumuot - nu nors pagrindus kažkokius... Ir jei jau nepatiks, grįžk namo ir savarankiškai toliau nuo tų pagrindų statyk ką nori.

BLINDA:
ok.reiks nueit kaska pabandysiu padaryt.o po to zadu vaziuot i klaipeda usirast sporto kluba ir lankyti kikboksa ar pades kaska ateiciai tas karate?

Raimis:
Kaip jau buvo sakyta: ka ismoksi, ant peciu nenesiosi :senis: Pravers karate, pazadu

BLINDA:
aisku tada reiks pradet eit.o pvz per puse metu galima kaska ismokt nes rugsejo menesi jau varau i kaliapeda,o ten jau tikrai nusprendziau lankyt kikboksa :maisas:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją