AutoriusTema: Kas kiek laiko geriausia keisti kovos menus?  (Skaityti 5986 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Kas kiek laiko geriausia keisti kovos menus?
« įjungtas: 2007 Sau 02, 16:56:19 pm »
Iškilo toks klausimas, kurio neišeina normaliai suformuluoti. Tarkim žmogus sportuoja boksą ir nori pereiti į pvz. į dziudo. Kiek laiko reikia palankyt boksą, jūsų nuomone, tam, kad pereit į dziudo? Nelabai išeina mintį išdėstyt, todėl kitaip pabandysiu. Nekaiteliosi ten gi kovos menų kas tris mėnesius, pvz. porą metų palankysi boksą, susipažinsi su technika, tada pereisi prie visiškai skirtingos srities parteryje, pasimokysi parterio technikos ir t.t. Jeigu neišeina sportuot dviejų skirtingų dalykų vienu metu, kaip patartumėte elgtis? Pvz. aš dabar apie metus sportavau Tailando boksą (paskutiniu metu beveik paprastą klasikinį boksą..) ir jeigu pereičiau mokytis parterio technikos, ar nebūtų blogai? Ar reikėtų dar patobulinti muay thai techniką kokius metus ir tik tada pereiti imtyniaut ar pan.? Labai sunku man suformuluoti pagrindinę mintį, bet turėtumėt iš mano šitų pasvaičiojimų suprast. Dėkui už nuomones.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Kas kiek laiko geriausia keisti kovos menus?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2007 Sau 02, 16:58:08 pm »
Eik i Shidokana. Ten daug ko rasi is MT ir partery pramoksi kovoti.(cia ne reklama)
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2007 Sau 02, 17:04:38 pm »
manau kad jei pradesi kazko kito mokytis, tai stovesenos darbo vistiek negali uzleist, nes prarasi igudzius.
o kiek laiko reik lankyt tai niekas nepasakys, nuo taves asmeniskai priklauso. net ir paprasta ir elementaru boxa gali visa gyvenima sportuot ir vistiek rasi kur pasitobulint :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #3 įjungtas: 2007 Sau 02, 17:20:13 pm »
Negali pasakyt..

Eini tol kol patinka (o gali ir visai po vienos treniruotės pabėgt-pakeist) ar iki kol pats pasidarai mokytoju ir toliau tuo pačiu keliu eini... :)
Aš palankiau kelis klubus. Visi buvo kažkuom geri ir kažkuom neįtiko..
Ir ateina momentas, kai pasilieki ilgesniam laikui..
Ateina momentas, kai "ant nieko nestovi" - tada niekur neini.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Sau 02, 18:00:38 pm »
Keisk tada, kai tavęs nebetenkins tai, ką darai, ir atrodys arba kad nebegali nieko labai daugiau pasiekti ten, kur darai, arba norėsi kažko kito, ko nėra ten, kur esi. Ir be to kito jausiesi nepatogiai. Bet taip metais ar mėnesiais sugraduot niekam iš šalies nepavyks. Turi būt tiesiog įkyrus pojūtis: "aš esu kažkur ne ten, kur noriu". Beje, tas pojūtis gali ir išvis neaplankyti, jei iš karto pataikysi ten, kur tau tinka. Pvz. aš visai neturiu noro eiti kur nors kitur... Žinau, kad ir čia kur esu iki senatvės užteks ką veikti. (Bet trenerį pakeisti naudinga ir ten, kur esi, kad būtų platesnė pasaulėžiūra).
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Sau 02, 18:00:38 pm »

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2007 Sau 02, 19:01:35 pm »
Tai aš ir neprašau jūsų sugraduot, nes tai neįmanoma, bet tiesiog klausiu nuomonės. Aš pataikiau gal ir ten, kur noriu, bet kažkaip geriausi kovotojai iš klubo išsilakstė, o ir šiaip dingo tokia kovinė atmosfera, tai tikriausiai pereisiu tą patį muay thai sportuot tik į kitą klubą. Manau naudinga bus pakeisti aplinką, pažiūrėti kaip kitur žmonės treniruojasi, susipažint su nauju Mokytoju, žmonėm ir pan. Per šiuos metus dar tik susipažinau su tuo muay thai, taip kad reikia tęsti savo kelią. Nes visada mėčiausi gyvenime (nors nedaug dar jo pragyvenau) šen ir ten, to ir ano, o dabar nieko konkretaus nežinau / nemoku. Čia kaip tik bus man dalykas, ties kuriuo susikoncentruosiu. Dėkui už nuomones visiems.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2007 Sau 02, 19:48:05 pm »
Gerai nusprendei  :alus:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 271
  • Amžius: 45

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2007 Sau 03, 08:43:11 am »
Manau kol gauni atsaymus i tau kilusius klausimus, verta pasilikt, kada pradedi nebetiket tuo ka pats kitiem aiskini - keisk. Nebutinai stiliu, gal tiesiog ne pas tuos zmones tu atsakymu ieskai
Ir tik žmogaus valia atlikti tai, kas yra jam lemta, daro jį žmogumi, o ne samprotavimai apie būties paslaptis.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2007 Sau 03, 16:16:57 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Iškilo toks klausimas, kurio neišeina normaliai suformuluoti. Tarkim žmogus sportuoja boksą ir nori pereiti į pvz. į dziudo. Kiek laiko reikia palankyt boksą, jūsų nuomone, tam, kad pereit į dziudo? Nelabai išeina mintį išdėstyt, todėl kitaip pabandysiu. Nekaiteliosi ten gi kovos menų kas tris mėnesius, pvz. porą metų palankysi boksą, susipažinsi su technika, tada pereisi prie visiškai skirtingos srities parteryje, pasimokysi parterio technikos ir t.t. Jeigu neišeina sportuot dviejų skirtingų dalykų vienu metu, kaip patartumėte elgtis? Pvz. aš dabar apie metus sportavau Tailando boksą (paskutiniu metu beveik paprastą klasikinį boksą..) ir jeigu pereičiau mokytis parterio technikos, ar nebūtų blogai? Ar reikėtų dar patobulinti muay thai techniką kokius metus ir tik tada pereiti imtyniaut ar pan.? Labai sunku man suformuluoti pagrindinę mintį, bet turėtumėt iš mano šitų pasvaičiojimų suprast. Dėkui už nuomones.

Sunku patarti nepažistant taves, nežinant tavo tikslų, siekių ir galimybių. Jei esi vilnietis, tai galim susiskambint, susitikt sporto salėje, tada galėčiau kažką konkretaus pasakyt :senis:. Tel.: 867010590
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Sau 03, 21:46:12 pm »
Smaugly's uzsiema slapta reklama :) 

p.s. o jei rimtai tai cia manau geriausias variantas...
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Sau 03, 21:46:12 pm »

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2007 Sau 03, 22:05:08 pm »
Smaugly's uzsiema slapta reklama :) 

p.s. o jei rimtai tai cia manau geriausias variantas...

Kad geras variantas, tai sutinku, bet galvoju, ar nebūtų geriau dar muay thai pasportuot. O tai dabar nei šen nei ten, biškį to biškį ano. Paskambinsiu Smaugliui vėliau ir susižinosiu viską.

Atsijungęs pack

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 115

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2007 Sau 03, 22:11:42 pm »
o kodel iskart nepasirinkus universalios tehnikos?? koki unifighta? (nu ir t.t) kam begiot is vienos vietos i kita jei galima rast viska vienoi vietoi! ( cia nekalbama apie profesionalus ,kai rengiamasi varzyboms ir reikia daugiau patirties vienoje ar kitokioje sritije)!
Нет хороших стилей, есть хорошие бойцы .

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2007 Sau 03, 22:13:11 pm »
Kas yra unifight'as?

Moderatorius: gal galima butu isvengti klausimu ne i tema? kartais tema issirutulioja pati, bet cia jau visiskai ne i ta puse. Galbut zmonems kurie kuria temas tos temos yra pakankamai svarbios ir nenoretu kad butu uzterstos pasalinemis mintimis.
Vertertu nepatingeti ir: a. sukurti tema rupimu klausimu
                                b. nusiusti PM
                                c. tiesiog pasinaudoti internetu.
kolkas tik zodinis ispejimas.
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 03, 22:24:55 pm nuo Lonsas »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #13 įjungtas: 2007 Sau 03, 22:19:18 pm »
Ten ir peiliais metosi ir su kliutimis begioja ir ringe kovoja
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Sau 04, 19:13:53 pm »
Kad geras variantas, tai sutinku, bet galvoju, ar nebūtų geriau dar muay thai pasportuot. O tai dabar nei šen nei ten, biškį to biškį ano. Paskambinsiu Smaugliui vėliau ir susižinosiu viską.
sviestu koses nepagadinsi  :D

« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Sau 04, 19:13:53 pm »