Visa kita > Skelbimai

Dėmesio! Priėmimas į "Smauglius"

<< < (4/6) > >>

Raimis:
Stripulis, neimk i galva tu "muziku" :geria: svaiciojimu. Va, as turejau panike, perspektyvia dziudoiste. Ot smagiai ji mane pavartydavo( geri prisiminimai) :sex:

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu dzen dobry, o dziudo irgi imtynės, ne? Ir moteriškaitės ten neblogų rezultatų yra pasiekusios... Viskas, skundžiuosi lygiom galimybėm.

--- Baigti citatą ---
nu dziudo dirba is stovesenos pagrinde,o cia parteriis ,ir dar su jaunais vyrukais ,nu pati primesk ......  :D kas nores ,kad butu apkaltintas seksualiniu priekabiavimu  :senis:

stripulis:
Aš tai nesiveržiu - mano amžius lygiai dešimčia metų viršija aukščiausią ribą :) Bet kaip užtat linksma būtų ten tiem smaugliam, jei būtų nors viena pana :) Visada baisiai linksma tokiais atvejais - visiem. Išskyrus trenerį, turiu pastebėt. Tai gal teisingai Smauglys ir daro.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠi grupė uždara. Šiuo metu treniruojasi 4 kovotojai+1 kandidatas. Priimsiu iki 4 papildomų žmonių. Jei nėra smūginės technikos pagrindų, papildoma sąlyga lankyti pas mane karatė.  Priėmimas grynai pagal mano asmenines simpatijas (išvaizda, judesys, lankstumas ir t.t.) + fanatiškas noras treniruotis. Sugebėjimas aukoti dalį savaitgalių, dalį vasaros ir t.t.
Gal būt kitą sezoną bus renkama atvira Bushido grupė. Ten jokių spec. reikalavimų užsirašymui nebus.
Kol kas tiek.

--- Baigti citatą ---

et... kazkam ziauriai nuskils :) nepraleiskit progos chebra, pas ka galimybes yra :)

Saxum:
Kad man taip kas kokį 18 metų nuimtų... :-(

Kas esat tinkamo amžiaus, pritariu Lonsui, tikrai verta  :senis:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją