Pagrindines diskusijos > Savigyna
Sazines grauzulys...
Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtinelabai supratau,cia as blogietis ar gerietis likau? :D
--- Baigti citatą ---
Gerietis, gerietis :ruko: :maniac:
Justas:
arba jum,nera buve taip,jog po mustyniu,po kiek laiko,persuki visa ta vaizda ir pagalvoji "na o kodel as cia nesusiprata jam uzvosti kai jis pasilenkes buvo?" :D
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiarba jum,nera buve taip,jog po mustyniu,po kiek laiko,persuki visa ta vaizda ir pagalvoji "na o kodel as cia nesusiprata jam uzvosti kai jis pasilenkes buvo?" :D
--- Baigti citatą ---
:-] Beveik visados :D Manau, kad tai naturalu tol, kol tau rupi isirodyti sau ir aplinkiniams, kad esi kovotojas... ir ne bet koks :)
Tiesa, paskutiniu metu matuoju visus tokius konfliktus tik vienu aspektu - pavyko viska uzbaigti mano naudai, ar ne. O kokiais budais - tai jau antras klausimas. :alus:
Raimis:
Tai cia normali busena. Mane dazniau sazine grauzia, jei kokios fainos panikes nepakalbinu. Griztu namo, atsigulu miegoti, osazine kamuoja. Bjaurybe :-(
Saxum:
Riebaus žodžio nebūtų pakakę, pats esi dar jaunas, ko gero būtų šokęs ir tavęs pamokyti. Gal nuo žodžio reikėjo, bet šiaip gavo ko nusipelnė. Nugriuvo tai nugriuvo, ką bepakeisi...
Ale tie pijokėliai išnaglėjo visai. Va, tarpušventyje su pusbroliu užsukome į Maximą, einame, matau pareina toks priešakyje inkalęs ir visas naglas. Metų gal apie 45-50, sunku ant jų suprast tikrą amžių (kartais yra gerokai jaunesni, nei atrodo). Eina taip man priešakyje. Na, šiek tiek pečiu pasisukau, o tas žiūriu kaip eina, taip eina, tarsi koks tankas ir matosi piktybiškai, nė trupučio pečiu nepasisuko, kad prasilenktume. Tipo traukis iš kelio. Nu aš visas nepasitraukiau, tai anas ir atsitrenkė į mano petį. Smūgio nebuvo, nes aš praktiškai sustojęs buvau, jis pats įsirėžė. Nesuprantu, kaip nenuskrido per puse Maximos, matomai daug alaus nešėsi, svorio papildomo turėjo. Atšoko per pora metrų ir atsisukęs ka pradėjo kažką storu balsu rėkt. Nu ***.. ***.. ka įsiutau, taip užsinorėjo vožtelti, ale tik pasakiau, kad užčiauptų dantis ir nuėjom toliau. Nežinau kiek tę jis burnojo, ale skaitau yra viršūnė su jais. Sveria kaip mano viena koja ir toks išnaglėjimas... Jau ne pirmą katą pastebiu tų bomžiukų ir panašių į juos išnaglėjimą... :punch: :E
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją