Pagrindines diskusijos > Savigyna
Sazines grauzulys...
Justas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtio del tos chebros?
negali is pankrationo chebros parinkt ir nulekt pasisneket? manau padarytu ispudi.
--- Baigti citatą ---
nebloga ideja,bet kad pas mane beveik nlb yra kas nors kas uz mane agresyviau atrodo :-/
Lonsas:
tai o kam ten reik kad labai agresyviau atrodytu. reik tik kad chebra nepasisikus butu, reikia kiekio. na tiesiog kad matytu kad tu esi ne vienas.
ir dar vieno ar keliu (geriausia kad ir pats pasizymetum tuo) kurie ivalde kalbejimo mena :) juos reik netiek isgazdint, kiek ispet, kad jei dar tave engs susilauks atkircio.
siaip sutinka pagal ruba, islydi pagal prota :) tai jei ten gremezdai susirinks kurie "ant bazaro neissivartys" tai naudos gali mazokai duot :)
gal vln kitaip, nzn :D
Justas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtitai o kam ten reik kad labai agresyviau atrodytu. reik tik kad chebra nepasisikus butu, reikia kiekio. na tiesiog kad matytu kad tu esi ne vienas.
ir dar vieno ar keliu (geriausia kad ir pats pasizymetum tuo) kurie ivalde kalbejimo mena :) juos reik netiek isgazdint, kiek ispet, kad jei dar tave engs susilauks atkircio.
siaip sutinka pagal ruba, islydi pagal prota :) tai jei ten gremezdai susirinks kurie "ant bazaro neissivartys" tai naudos gali mazokai duot :)
gal vln kitaip, nzn :D
--- Baigti citatą ---
man lb idomu kaip tai daroma,as kazkaip manau kad norint isgasdinti,reikia kalbeti ramiu tonu taciau gremingai,as teisus?
siaip idomu butu sukurti tokia tema,kaip ibauginti kalba,arba kaip su ja issisukti,nes sitoj temoj jau butu 3 naujos temos :D
stripulis:
Nežinau, ar kas apie tą kalbą galėtų labai daug papasakoti - juk jos turinys priklauso grynai nuo situacijos. Bet va kits dalykas tai esminis - iš tavo žvilgsnio priešininkas neturi suprasti, kad galbūt bijai, dvejoji ar abejoji. Taip kad žvilgsnį verta pastiprint...
Raimis:
Zvilgsniai turi buti tokie: :E :evil: :-P Tada viskas bus :fanaras:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją