Pagrindines diskusijos > Savigyna

Sazines grauzulys...

<< < (3/8) > >>

Justas:
slykstus gana jausmas...turiu dar viena klausimeli,nenoriu terst forumo savom problemom,tad parasysiu sitame topic'e.
Esu susiriejes su vien chebra,jie man pakiaulino,as jiem atgal,atrode kad paprasti pacanai,paskui pasirodo,kad normalus chuliganai...lankau pankrationo treniruotes,einu i sporto sale,sportuoju 6 kart per savaite,ugis 179cm,svoris 84kg,priedo neesu skystablauzdis kuris bijotu kovos,atrodo kad pakrauciau bet kokiam savo bendraamziui...bet kai slaistosi visi jie chebrom,dar svarbiausia kad renkasi gert ir tusintis prie mano namu,man reikia eiti aplinkelemis,esu isdidus (zinoma per ta isdiduma esu gaves 2 kartus,viena kart nuo ju 5,kita kart nuo ju 3)...net nebezinau kaip man elgtis. Pries kokia savaite susitikau viena is ju chebros,taip nieztejo nagus pakrauti malku,juo labiau kad jis vienas vaiksciojo,bet paskui pagalvoju apie jo chebros kiekybe...
net nezinau ar cia issipasakoju ar patarimo ieskau :D

Raimis:
Sunku patarti. Man visada sekesi. Kiek konfliktu turejes, vis laimetoju pasekoje iseidavau. Nenusileisk iki ju lygio. Eik pro sona, nesileisk provokuojamas. Kitaip nei galo, nei krasto nebus santykiu aiskinimuisi. Anksciau, ar veliau jie atstos nuo taves.

emigo:
Sazine tai toks keistas dalykeils, kuris primena apie save tik tada, kai rodos viskas yra gerai  :-/

Berserk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtislykstus gana jausmas...turiu dar viena klausimeli,nenoriu terst forumo savom problemom,tad parasysiu sitame topic'e.
Esu susiriejes su vien chebra,jie man pakiaulino,as jiem atgal,atrode kad paprasti pacanai,paskui pasirodo,kad normalus chuliganai...lankau pankrationo treniruotes,einu i sporto sale,sportuoju 6 kart per savaite,ugis 179cm,svoris 84kg,priedo neesu skystablauzdis kuris bijotu kovos,atrodo kad pakrauciau bet kokiam savo bendraamziui...bet kai slaistosi visi jie chebrom,dar svarbiausia kad renkasi gert ir tusintis prie mano namu,man reikia eiti aplinkelemis,esu isdidus (zinoma per ta isdiduma esu gaves 2 kartus,viena kart nuo ju 5,kita kart nuo ju 3)...net nebezinau kaip man elgtis. Pries kokia savaite susitikau viena is ju chebros,taip nieztejo nagus pakrauti malku,juo labiau kad jis vienas vaiksciojo,bet paskui pagalvoju apie jo chebros kiekybe...
net nezinau ar cia issipasakoju ar patarimo ieskau :D

--- Baigti citatą ---
Ant kiekvieno stogo yra kitas stogas  :senis: Visagaliu "chebru" nebūna, aš pats rajone išaugės ir mane skriausdavo :) Nu nieko baisaus neatsitiko, dabar netgi tie kurie skriaudė dabar  gerbia už tai kad likau savimi, žmogum su savo nuomone.Svarbu nekristi  kaip tos padugnes, aisq šio atveju geriausiai surast koki stogą, per draugus, nebus nei muštynių nei ko, jie apsiramins(tokia jau ta gatve ). Iš savo patirties žinau kad dažniausiai pažintys daug lemia, būdavo ir man „razboru“ paskutinį  kartą 1 vs 5, puoliau pirmas (175/60), nes nebebuvo išeities -  pakroviau vienam malku o kiti 4 pabijojo nes mane visi pažystą....  :angel: IMHO tokiais gyvenimo atvejais tu privalai turėt užnugarį o geriausia tikru draugu, kurie pasiruošė visad tau padėt. Ir p.s. Žaisk su gyvenimu šachmatus buk  1 ėjimu priekyje, prognozuok, ne tik savo nedraugu poelgius bet ir savo, galvok ką sakyti ir kaip daryti, nereikės muštis, naudok žmogaus stipriausia ginklą - Smegenis. 

Akira:
Ilgos litanijos nebūtinos. Apginti- šventas reikalas. Apginti pagyvenusį žmogų- būtina pareiga. O jei iš nepatyrimo truputi persistengei.... Tai tam veikėjui bus papildoma proga pamąstyti apie savo elgesį. Pusiau gyvuliai turi žinoti ir jiems privaloma rodyti, kad tokie iūsišokimai nėra normalu ir niekada nebus priimti kaip tolerujamas standartas.IMHO. Svarbiausia- motyvacija.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją