AutoriusTema: Sazines grauzulys...  (Skaityti 7266 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Justas

• Svečias
Sazines grauzulys...
« įjungtas: 2007 Sau 01, 21:22:17 pm »
Noriu issipasakoti...
Neseniai (pries pora dienu) susiruosiau su draugu nuvaziuoti i Vilnieciu pamegta vietele pavadinimu AKROPOLIS,paziureti kino filmo. Stoteleje laukiam atvaziuojancio autobuso,atrodo viskas smagu,oras gaivus,pasnekovas linksmas  :D
Tik staiga is niekur nieko,vidury baltos dienos islindo nemalonios isvaizdos ir kvapo zmogelis su maisu pilnu tusciu alaus buteliu ir staiga is niekur nieko uzvozia is pasalu salia manes stovinciam vaikinukui (apie 14 metu) smugis nebuvo stiprus,tad vaikis tik prisiglaude prie mamos  :angel: ir nesiplese...as zinoma apsales stoviu,nieko nesuprates,na o nemalonaus kvapo zmogelis toliau sau vaiksto aplink stotele ir iesko naujos "aukos". Taip priejes prie senos mociutes pradejo ant jos rekti ir grumoti kumsciais,na as pagalvojau jog mociute pati tai neapsigins,o kas jeigu jis jai uzvos?
Priejau prie agresoriaus ir spyriau tiesini smugi i pilva...garbes zodis,bomzu nemusu,tad sito irgi nenorejau suzisti,norejau ji tiesiog nustumti nuo mociutes,o ranku nelabai norejosi teplioti,tad teko panaudoti koja...na tiek ir jo tiek ir mano nelaimei bomziukas nusirito pora metru atgal ir uzgriuvo ant maiso pilno stiklines taros,buteliai suduzo,diedukas liko pailseti porai akimirku ant asfalto...na ir atvaziuoja maniskis 53 autobusas,ilipau i ji ir po kiek laiko mane pradejo grauzti sazine...o kas jeigu diedukas bus susizalojes?...geda pasidare...galejau tik pasaukti ant jo ir taip gal buciau mociute apgynes...gal nereikejo man taip elgtis  :-/ ...ir matyt dar kaip naglas jaunuolis pasirodziau,nes turiu tik 16 metu...na ka padarysi...niekam nebuvo nieko panasaus? sazines grauzulio,del savo kumsciu mosavimo?
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 01, 21:28:31 pm nuo Justas »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 50
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Sazines grauzulys...
« Atsakyti #1 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:25:41 pm »
Tiesa sakant ir as ne karta gailejausi paleides i darba rankas.( pasekoje ir bylos uzvestos). Tik sioje situacijoje, kazkaip negraziai gavosi. Ten juk pergeres bomziukas buvo. Gal butu uzteke riebaus zodzio? :A
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:29:40 pm »
Pastoviai buna. Taciau kaip nekeista, dazniau sazine kamuoja tokiais ir panasiais atvejais nepadarius nieko  :-D

Tik per aplinkiniu abejinguma tokie vat "herojai" sparnus ir skelidzia. Butu visi siek tiek demesingesni aplinkiniams, gal ir nesamoniu butu maziau.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Justas

• Svečias
« Atsakyti #3 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:40:40 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Pastoviai buna. Taciau kaip nekeista, dazniau sazine kamuoja tokiais ir panasiais atvejais nepadarius nieko  :-D

Tik per aplinkiniu abejinguma tokie vat "herojai" sparnus ir skelidzia. Butu visi siek tiek demesingesni aplinkiniams, gal ir nesamoniu butu maziau.
nelabai supratau,cia as blogietis ar gerietis likau? :D

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:41:30 pm »
Cia Skeptikas sutyksiu su tavimi, butent kai nepadarai kazhko ar nepriimi greit  sprendimo tokioje  situacijoje - veliau sazyne grziauzia labai :)
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:41:30 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #5 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:44:22 pm »
nelabai supratau,cia as blogietis ar gerietis likau? :D
Gerietis, gerietis :ruko: :maniac:

Justas

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:48:05 pm »
arba jum,nera buve taip,jog po mustyniu,po kiek laiko,persuki visa ta vaizda ir pagalvoji "na o kodel as cia nesusiprata jam uzvosti kai jis pasilenkes buvo?" :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:50:40 pm »
arba jum,nera buve taip,jog po mustyniu,po kiek laiko,persuki visa ta vaizda ir pagalvoji "na o kodel as cia nesusiprata jam uzvosti kai jis pasilenkes buvo?" :D

:-] Beveik visados :D Manau, kad tai naturalu tol, kol tau rupi isirodyti sau ir aplinkiniams, kad esi kovotojas... ir ne bet koks :)
Tiesa, paskutiniu metu matuoju visus tokius konfliktus tik vienu aspektu - pavyko viska uzbaigti mano naudai, ar ne. O kokiais budais - tai jau antras klausimas.  :alus:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #8 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:52:00 pm »
Tai cia normali busena. Mane dazniau sazine grauzia, jei kokios fainos panikes nepakalbinu. Griztu namo, atsigulu miegoti, osazine kamuoja. Bjaurybe :-(

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:58:31 pm »
Riebaus žodžio nebūtų pakakę, pats esi dar jaunas, ko gero būtų šokęs ir tavęs pamokyti. Gal nuo žodžio reikėjo, bet šiaip gavo ko nusipelnė. Nugriuvo tai nugriuvo, ką bepakeisi...

Ale tie pijokėliai išnaglėjo visai. Va, tarpušventyje su pusbroliu užsukome į Maximą, einame, matau pareina toks priešakyje inkalęs ir visas naglas. Metų gal apie 45-50, sunku ant jų suprast tikrą amžių (kartais yra gerokai jaunesni, nei atrodo). Eina taip man priešakyje. Na, šiek tiek pečiu pasisukau, o tas žiūriu kaip eina, taip eina, tarsi koks tankas ir matosi piktybiškai, nė trupučio pečiu nepasisuko, kad prasilenktume. Tipo traukis iš kelio. Nu aš visas nepasitraukiau, tai anas ir atsitrenkė į mano petį. Smūgio nebuvo, nes aš praktiškai sustojęs buvau, jis pats įsirėžė. Nesuprantu, kaip nenuskrido per puse Maximos, matomai daug alaus nešėsi, svorio papildomo turėjo. Atšoko per pora metrų ir atsisukęs ka pradėjo kažką storu balsu rėkt. Nu ***.. ***.. ka įsiutau, taip užsinorėjo vožtelti, ale tik pasakiau, kad užčiauptų dantis ir nuėjom toliau. Nežinau kiek tę jis burnojo, ale skaitau yra viršūnė su jais. Sveria kaip mano viena koja ir toks išnaglėjimas... Jau ne pirmą katą pastebiu tų bomžiukų ir panašių į juos išnaglėjimą...  :punch: :E

« Atsakyti #9 įjungtas: 2007 Sau 01, 21:58:31 pm »

Justas

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2007 Sau 01, 22:02:10 pm »
slykstus gana jausmas...turiu dar viena klausimeli,nenoriu terst forumo savom problemom,tad parasysiu sitame topic'e.
Esu susiriejes su vien chebra,jie man pakiaulino,as jiem atgal,atrode kad paprasti pacanai,paskui pasirodo,kad normalus chuliganai...lankau pankrationo treniruotes,einu i sporto sale,sportuoju 6 kart per savaite,ugis 179cm,svoris 84kg,priedo neesu skystablauzdis kuris bijotu kovos,atrodo kad pakrauciau bet kokiam savo bendraamziui...bet kai slaistosi visi jie chebrom,dar svarbiausia kad renkasi gert ir tusintis prie mano namu,man reikia eiti aplinkelemis,esu isdidus (zinoma per ta isdiduma esu gaves 2 kartus,viena kart nuo ju 5,kita kart nuo ju 3)...net nebezinau kaip man elgtis. Pries kokia savaite susitikau viena is ju chebros,taip nieztejo nagus pakrauti malku,juo labiau kad jis vienas vaiksciojo,bet paskui pagalvoju apie jo chebros kiekybe...
net nezinau ar cia issipasakoju ar patarimo ieskau :D

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #11 įjungtas: 2007 Sau 01, 22:09:48 pm »
Sunku patarti. Man visada sekesi. Kiek konfliktu turejes, vis laimetoju pasekoje iseidavau. Nenusileisk iki ju lygio. Eik pro sona, nesileisk provokuojamas. Kitaip nei galo, nei krasto nebus santykiu aiskinimuisi. Anksciau, ar veliau jie atstos nuo taves.

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 127
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2007 Sau 02, 02:24:31 am »
Sazine tai toks keistas dalykeils, kuris primena apie save tik tada, kai rodos viskas yra gerai  :-/
Skrenda virš miško batukai, skara.
Poligonas grybaut - ne geriausia vieta.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #13 įjungtas: 2007 Sau 02, 06:23:50 am »
slykstus gana jausmas...turiu dar viena klausimeli,nenoriu terst forumo savom problemom,tad parasysiu sitame topic'e.
Esu susiriejes su vien chebra,jie man pakiaulino,as jiem atgal,atrode kad paprasti pacanai,paskui pasirodo,kad normalus chuliganai...lankau pankrationo treniruotes,einu i sporto sale,sportuoju 6 kart per savaite,ugis 179cm,svoris 84kg,priedo neesu skystablauzdis kuris bijotu kovos,atrodo kad pakrauciau bet kokiam savo bendraamziui...bet kai slaistosi visi jie chebrom,dar svarbiausia kad renkasi gert ir tusintis prie mano namu,man reikia eiti aplinkelemis,esu isdidus (zinoma per ta isdiduma esu gaves 2 kartus,viena kart nuo ju 5,kita kart nuo ju 3)...net nebezinau kaip man elgtis. Pries kokia savaite susitikau viena is ju chebros,taip nieztejo nagus pakrauti malku,juo labiau kad jis vienas vaiksciojo,bet paskui pagalvoju apie jo chebros kiekybe...
net nezinau ar cia issipasakoju ar patarimo ieskau :D
Ant kiekvieno stogo yra kitas stogas  :senis: Visagaliu "chebru" nebūna, aš pats rajone išaugės ir mane skriausdavo :) Nu nieko baisaus neatsitiko, dabar netgi tie kurie skriaudė dabar  gerbia už tai kad likau savimi, žmogum su savo nuomone.Svarbu nekristi  kaip tos padugnes, aisq šio atveju geriausiai surast koki stogą, per draugus, nebus nei muštynių nei ko, jie apsiramins(tokia jau ta gatve ). Iš savo patirties žinau kad dažniausiai pažintys daug lemia, būdavo ir man „razboru“ paskutinį  kartą 1 vs 5, puoliau pirmas (175/60), nes nebebuvo išeities -  pakroviau vienam malku o kiti 4 pabijojo nes mane visi pažystą....  :angel: IMHO tokiais gyvenimo atvejais tu privalai turėt užnugarį o geriausia tikru draugu, kurie pasiruošė visad tau padėt. Ir p.s. Žaisk su gyvenimu šachmatus buk  1 ėjimu priekyje, prognozuok, ne tik savo nedraugu poelgius bet ir savo, galvok ką sakyti ir kaip daryti, nereikės muštis, naudok žmogaus stipriausia ginklą - Smegenis. 
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Akira

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2004
  • Žinutės: 295

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Sau 02, 09:43:04 am »
Ilgos litanijos nebūtinos. Apginti- šventas reikalas. Apginti pagyvenusį žmogų- būtina pareiga. O jei iš nepatyrimo truputi persistengei.... Tai tam veikėjui bus papildoma proga pamąstyti apie savo elgesį. Pusiau gyvuliai turi žinoti ir jiems privaloma rodyti, kad tokie iūsišokimai nėra normalu ir niekada nebus priimti kaip tolerujamas standartas.IMHO. Svarbiausia- motyvacija.

« Atsakyti #14 įjungtas: 2007 Sau 02, 09:43:04 am »