Noriu issipasakoti...
Neseniai (pries pora dienu) susiruosiau su draugu nuvaziuoti i Vilnieciu pamegta vietele pavadinimu AKROPOLIS,paziureti kino filmo. Stoteleje laukiam atvaziuojancio autobuso,atrodo viskas smagu,oras gaivus,pasnekovas linksmas
Tik staiga is niekur nieko,vidury baltos dienos islindo nemalonios isvaizdos ir kvapo zmogelis su maisu pilnu tusciu alaus buteliu ir staiga is niekur nieko uzvozia is pasalu salia manes stovinciam vaikinukui (apie 14 metu) smugis nebuvo stiprus,tad vaikis tik prisiglaude prie mamos
ir nesiplese...as zinoma apsales stoviu,nieko nesuprates,na o nemalonaus kvapo zmogelis toliau sau vaiksto aplink stotele ir iesko naujos "aukos". Taip priejes prie senos mociutes pradejo ant jos rekti ir grumoti kumsciais,na as pagalvojau jog mociute pati tai neapsigins,o kas jeigu jis jai uzvos?
Priejau prie agresoriaus ir spyriau tiesini smugi i pilva...garbes zodis,bomzu nemusu,tad sito irgi nenorejau suzisti,norejau ji tiesiog nustumti nuo mociutes,o ranku nelabai norejosi teplioti,tad teko panaudoti koja...na tiek ir jo tiek ir mano nelaimei bomziukas nusirito pora metru atgal ir uzgriuvo ant maiso pilno stiklines taros,buteliai suduzo,diedukas liko pailseti porai akimirku ant asfalto...na ir atvaziuoja maniskis 53 autobusas,ilipau i ji ir po kiek laiko mane pradejo grauzti sazine...o kas jeigu diedukas bus susizalojes?...geda pasidare...galejau tik pasaukti ant jo ir taip gal buciau mociute apgynes...gal nereikejo man taip elgtis
...ir matyt dar kaip naglas jaunuolis pasirodziau,nes turiu tik 16 metu...na ka padarysi...niekam nebuvo nieko panasaus? sazines grauzulio,del savo kumsciu mosavimo?