,tarkim kiek buna atveju kai prievartauja vaikus kokie isigimeliai,
Skaudi tema. Deja, naikinti jų negalima... Pabandyk. Užtasys po teismus ir neaišku kiek metų gausi

Nors.. Kalėjimuose priimta tokius gaidžiais daryt ,kiek girdėjau.
(pas mus debiliski istatymai noretciau mirties bausmies kas ka nuzudo ta ir det i vieta,cia biski ne itema)
Gal ir ne į temą ,bet aš ir pats esu už mirties bausme
,pritruks irodymu ir vel blaskysisis gatvem. ,na tarkim pasodina ji 5metam,jis vel savo daro,nepamirsk kad gali bet kuris namiskis pakliut i jo rankas ar sesuo ,ar brolis,siaum pasauli visokiu buna.
Tokia ta tikrovė.. Bet jei tokio degrado kalėjimas neperauklėja, tai kyla abejonių ,kad sulyginus jo snukį ant asfalto ,kas pasikeis. Jis gali netik ,kad grįžti

bet ir parašyt "zajava" tavo adresu. Abu variantai ginčytini.

nereiks nei kersyt tau nereiktu, plesikai ar dar kokie banditai neisto isiverst itavo gyvenama vieta.
Va, šitas variantas man visai prie širdies. Užpuolimas namuose ,kaip žinia, labai praplečia būtinosios ginties ribas, tad šioje vietoje "žaidimo" taisyklės keičiasi banditų nenaudai
Aš esu už piktžolių naikinimą ,bet realybė yra tokia ,kad už išravėtą daržą gali sėsti. Vat ir visa romantika.
Yra įvairios situacijos, kurias spręsti reikia skirtingai. Ne visada į gerą išeis parašyta "zajava" ir ne visada į gerą išeis sumaltas bandito snukis. Gyvenimas nėra vien juodas ir baltas