0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Leiskit taip issireiksti "tarpukojis" kovoje reiksmes neturi, ypac jei kalba eina apie ginkluota kova. Manes nepasigailes ir nepatausos, taigi galima atsilyginti tuo paciu. Jegos skirtuma moteris greitai kompensuoja ziaurumu ir inirsiu. Neiseina neprabilti apie lygias teises cia, parodyk kad nediskriminuoji moteru ir kirsk jas kaip lygias kovoje . Savigynoje nereiketu nei i rase nei i lyti ziureti, tokie apmastymai gali tik padeti priesininkui. Mano galva, jei efektyviai nori gintis nuo moters, nereikia i ja ziureti kaip i moteri, juo labiau ar tikra dama galetu kumsciais, armaturomis ir peileis sklaidytis? Cia tik teorija, nes i kontakta su mergina dar nera man teke pakliuti (uztai yra ne karta teke saudyti ir buti apsaudomam ju airsofto musiuose )
Pagal profili matau, kad esi karatistas. Tai tau geriausia butu spirti auksta smugi i galva ir nukritusia auka pribaigt. O jei rimtai tai sedes prie kompo, zinutes istrinsiu
Kaip ten bebutu moteris yra moteris, o vyras yra vyras. Tuom viskas ir pasakyta
Su kuo čia Raimi šneki? Persidirbai gal?
Užspaminsiu Visų geriausia, kad čia velniai griebtų ne aš... Tik dabar pastebėjau Asmenybės susidvejinimas...
Atsakiau į PM.
Apsigyniau nuo moters per PM