Administracija > Forumo naujienos

Moderatorių perrinkimai

(1/4) > >>

Saxum:
Metai baigiasi, skaičiuojam viščiukus. Esu nusprendęs, kiekvienais metais perrinkti moderatorius, nes būna, ka žmonėms pasikeičia situacija ir nebegali tam skirti laiko. Ne išimtis ir šie metai :angel:

Šiuo metu turime 4 moderatorius - Lonsas, Skeptikas, Pitbull ir Makivara's. Pirmieji trys kaip ir susitvarko su užduotimi, vis ką nors pamoderuoja, pastoviai lankosi forume, tačiau Makivara's tikrai retokai čia beužsuka (suprantama, gi darbai svarbiau). Tad moderatoriaus vietą teks jam užleisti kitam, kas aktyviau čia dalyvauja ir tikrai gali užsiimti moderavimu. Be to, forumas vis aktyvėja, dalyvių gausėja, pamažu vis daugėja ką moderuot, tad galvoju šį skaičių padidinti iki 5-ių, kad šis darbas būtų atliktas visuomet laiku, nes ne kartą buvo, kad pačiam teko imtis moderatoriaus darbo, nors nelabai priklausytų :A

Tad šiuo metu išsinksime 2 moderatorius (o gal pakaks ir 1-o????), kurie(-is) prisijungs prie Lonso, Skeptiko ir Pitbull. Laukiu jūsų pasiūlymų...

-------

P.S. Mano galva, tinkamiausi kandidatai: Dojo ir Raimondas. Ar ką turite geriau? Svarbu, kad žmogus pats tam pritartų ir turėtų tam laiko :alus:

pelkė:
Aš pritariu  :D . Tik ar jie patys žino , kad taps moderatoriais   :-]

Raimis:
Labai dekui uz pasitikejima. :respect: Deja kompiuteriuose nesu asas. Plaukti moku, Counter strike zaisti ne. :-(

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLabai dekui uz pasitikejima. :respect: Deja kompiuteriuose nesu asas. Plaukti moku, Counter strike zaisti ne. :-(

--- Baigti citatą ---

kad ir as ne asas zinok :D bet kad susitvarkau kaip matai :)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLabai dekui uz pasitikejima. :respect: Deja kompiuteriuose nesu asas. Plaukti moku, Counter strike zaisti ne. :-(

--- Baigti citatą ---

Raimondai, jei moki forumu naudotis, mokėsi ir moderuoti ;) Va, Lonsas apmokymus praves ir bus tvarkelė :book1:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją