AutoriusTema: ka patartumet  (Skaityti 10528 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Sei-i

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #15 įjungtas: 2004 Rgs 20, 09:30:29 am »
Po tokių dviejų kolegų komentarų, mažai belieka ką pridurti... :alus:

Vis tik pasakyčiau, kad agresyvūs pacifistai dažniausiai drumsčia vandenį, sukelia konfliktus, gauna į kepalą ir tada pumpuoja savo teises, kad jiems gauti į tą savo kvailą kepalą nepriklausė, nes reikia elgtis “civilizuotai“ (suprask, jie peržengti tavo ribas ir pradėti žodinį smurtą gali, o tu jas ginti ir atsakyti veiksmu - ne!).

Ir tokie silpni fiziškai agresyvūs pacifistai išgyveno tik todėl, kad ta mūsų visuomenė yra neadekvačiai tolerantiška kitoms, ne vien “veiksminio smurto“, rūšims, ir taikanti dvigubą standartą tarpasmeniniuose žmonių tarpusavio santykiuose.

Tarp kitko, moterys, kurios visuomenėje žinomos kaip aktyvios ar savarankiškos, dažniausiai ir patiria smurtą prieš save, nesuprasdamos, kad jų elgesys ir pasitarnavo tam. Jos dar ir per pėsčiųjų perėją “kėglių“ nepraleidžia...  :A

O jei tau “senas“ - nuo 1978 metų, tai aš tada esu iš viso “patriarchas“...  :D

Žodžiu, vaistas tau yra tik vienas: taiczy, bagua, sin-i arba aikido... ;) Ir DAUG DAUG meditacijos!...  :D

Atsijungęs Baisu

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 160
  • Vieta: Užusienis
  • Lytis: Vyras
  • smile :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
ka patartumet
« Atsakyti #16 įjungtas: 2004 Rgs 20, 09:48:22 am »
Haaa, labai gerą vaizdzialį savaitgalį mačiau, kuris labai lips prie Sei-i komentaro.

Kaip tais užsisėdėjus savaitgalį "Trąsoje" (buvęs "Vyrų džiaugsmas") teko palūkuriuoti taxo. Ir stebėti vaizdelį, kai kai kažko apsižodžiavus baxuriukui ir merginai, pastaroji keletą kartų spyrė baxuriukui į užupakalį... Matėsi, jog baxuriukui nagai niežtėjo, tačiau jis nepuolė iš kart mušt merginos per veidą, o tik agresyvų veidą nutaisęs "matom kryl". Situacija nuramino jį į vieną pusę nusitysę draugeliai, o mergiotę į kitą pusę nutysus draugė.

Kaip sakant kas pirmas ir kas kaltas sunku suprast, bet kai mergina taip eskaluoja konfliktą, tikriausia manydama, jog visada teisi liks - irgi nesąmonė.

P.S. Labai nuošidžiai nustembu, kai moteriškė-vairuotoja mane kur nors praleidžia.
Be water my friend

Sei-i

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #17 įjungtas: 2004 Rgs 20, 10:38:35 am »
Vieną gražią dieną, kai jo civilizacijos dulkės nuo smegenų bus nuplautos dezinfekuojančiu ugniniu vandeniu, po jomis slypėję homo sapiens prigimtiniai instinktai, padėję įveikti dar stipresnius, bet ne taip gudresnius, neandartaliečius, pasireikš smurtu tos homo sapiens patelės veido plote... :?

Bepigu spardyti užpakalius, kai žinai, jog grąžos negausi - bet ar sąžininga ir sveika naudotis tokia situacija?... ;)

Bet tokią temą geriau atidaryti SAVIGYNOS skyriuje, nes čia ne apie tai...  :rolleyes:  

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
ka patartumet
« Atsakyti #18 įjungtas: 2004 Rgs 20, 13:04:32 pm »
Citata
Po tokių dviejų kolegų komentarų, mažai belieka ką pridurti... :alus:

Vis tik pasakyčiau, kad agresyvūs pacifistai dažniausiai drumsčia vandenį, sukelia konfliktus, gauna į kepalą ir tada pumpuoja savo teises, kad jiems gauti į tą savo kvailą kepalą nepriklausė, nes reikia elgtis “civilizuotai“ (suprask, jie peržengti tavo ribas ir pradėti žodinį smurtą gali, o tu jas ginti ir atsakyti veiksmu - ne!).

Jeigu kalbet rimtai, tai savoka agresyvus pacifistas yra nesamone - jeigu jau rodo koki agresyvuma, tai aplamai negali buti pacifistas. Reikia sakyti fiziskai silpnas agresorius, provokatorius  ar pan.

Ir tokie silpni fiziškai agresyvūs pacifistai išgyveno tik todėl, kad ta mūsų visuomenė yra neadekvačiai tolerantiška kitoms, ne vien “veiksminio smurto“, rūšims, ir taikanti dvigubą standartą tarpasmeniniuose žmonių tarpusavio santykiuose.

Standartas  ir turetu buti dvigubas, nes sukelia skirtingas pasekmes :)

Tarp kitko, moterys, kurios visuomenėje žinomos kaip aktyvios ar savarankiškos, dažniausiai ir patiria smurtą prieš save, nesuprasdamos, kad jų elgesys ir pasitarnavo tam. Jos dar ir per pėsčiųjų perėją “kėglių“ nepraleidžia...  :A

O jei tau “senas“ - nuo 1978 metų, tai aš tada esu iš viso “patriarchas“...  :D

Gal greiciau mumija :D

Žodžiu, vaistas tau yra tik vienas: taiczy, bagua, sin-i arba aikido... ;) Ir DAUG DAUG meditacijos!...  :D

Vienvariantiskumas niekad nebuvo gerai, tai rodo ribotuma.

Sei-i

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #19 įjungtas: 2004 Rgs 20, 13:20:58 pm »
Citata

Nifiga siebie!...  :shock:  Aš tau NET KETURIS variantus pasiūliau!...  :A O, pridėjęs Pūgžlio pasiūlymą, tai turėsi dar ir daugiau alternatyvų!...  :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

ka patartumet
« Atsakyti #19 įjungtas: 2004 Rgs 20, 13:20:58 pm »

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
ka patartumet
« Atsakyti #20 įjungtas: 2004 Rgs 20, 16:53:27 pm »
Citata
Citata

Nifiga siebie!...  :shock:  Aš tau NET KETURIS variantus pasiūliau!...  :A O, pridėjęs Pūgžlio pasiūlymą, tai turėsi dar ir daugiau alternatyvų!...  :D

cituoju tamsta:

Cia pugzlio pasiulymas del "Seksualnio ozobecheny" ar kaip ? :D
Tai ne pasiulymas, o epitetas.
Aisku, galeciau jam atsakyti, kad kas galvoj, tas ant liezuvio (siuo atveju ant pirstu :) ) arba "kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa" bet nekorektiska butu nukrypti nuo temos. Tad atsiprasau uz sutrukdyma

Sei-i

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #21 įjungtas: 2004 Rgs 20, 17:06:37 pm »
Citata

cituoju tamsta:

Aisku, galeciau jam atsakyti, kad kas galvoj, tas ant liezuvio (siuo atveju ant pirstu :) ) arba "kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa" bet nekorektiska butu nukrypti nuo temos. Tad atsiprasau uz sutrukdyma

Analgetikai, antidepresantai ir pan. GRUPĖS vaistai - irgi yra VIENODO poveikio, o toliau yra konkretūs vaistai su specifinėmis indikacijomis ir kontindikacijomis.

Vaistas tau yra vienas, bet receptūroje yra išvardyta, neskaičiuojant Pūgžlio alternatyvaus gydymo metodo, dar ir visa eilė KONKREČIŲ vaistų, kuriuos gali pasirinkti (rašysiu pagal energetinį poveikį, tad bus per daug “užlankstyta“ kai kuriems):

1. Taiczy - judėjimas be įtampos, bet ir be sustojimo.

2. Bagua - “vidinė kaulų trintis“

3. Sin-i - gali ir sanchin arba kitą karate haishu tipo metodiką, sutinkamą Nahate grupėje: Goju-ryu, Uechi-ryu ir pan.

4. Aikido - dinamiška inercija, dar tinkanti ir kažkam kitam, ne vien “valdyti energijas“.

Ir atsiprašinėti nereikia. Aš esu priekabus ir kiek “pasikėlęs“, bet čia visų nukaršusių kovos meno patriarchų senatvinio marazmo bendras bruožas!...  :D  Jei su tuo susitaikysi, naudos turėsi daugiau, nei apsisukęs ir nudrožęs savo keliais.  :?  :rolleyes:  

Arba - ne. Kas kam svarbu, aišku... ;)

Atsijungęs Baisu

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
ka patartumet
« Atsakyti #22 įjungtas: 2004 Rgs 20, 17:11:41 pm »
Itariu vrednas bus diedukas tas Sei-i :)
lups savo neklusnius mokinukus savo įžymiuoju bo (arba lietuviškai grėblio kotu :) )
Be water my friend

Pūgžlys

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #23 įjungtas: 2004 Rgs 20, 17:12:36 pm »
Citata

Aš taip ir nesuprantu, ar tu juokauji, ar rimtai?  Iš mano epiteto galima ir pasijuokti, arba apsvarstyti kaip visai rimtą pasiūlymą.  Po sekso pasijustum atjaunėjęs, ypač jei partnerė būtų jaunesnė.  Pasijustum ir stipresniu, nes "paimtum" moterį.  Kas link agresijos, tai seksas yra vienas geriausių būdų išlieti susikaupusią energiją.  Va, tik nežinau, kaip seksas pacifizmui padėtų.  Didžiausias pacifistas Gandis tai atvirkščiai elgėsi - propagavo brachmačariją (celibatą).

Kas link kovos menų, tai Sei-i patarimai yra visai geri.

Atsijungęs Baisu

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
ka patartumet
« Atsakyti #24 įjungtas: 2004 Rgs 20, 17:16:59 pm »
Aš irgi esu pacifistas, netgi nepiktas...
bet man Wing Tsun'is nemaišo (su pacifizmu nesipjauna)... nemanau kad ir piktas boksas ir Muaythai maišytų :)
Be water my friend

ka patartumet
« Atsakyti #24 įjungtas: 2004 Rgs 20, 17:16:59 pm »

Pūgžlys

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #25 įjungtas: 2004 Rgs 20, 17:50:28 pm »
Pasiūlyčiau tą patį Hapkido:

- kai kurie mokytojai kaip tik siūlo vyresnio amžiaus sulaukuos šiuo kovos menu užsiimti (gerai senam),
- treniruotėse nepersidirbama (gerai silpnam),
- yra tiek žalojančių (tinka agresyviam), tiek kontroliuojančių (gerai pacifistui) technikų.  Rinkis pagal nuotaiką.

Tik, kad Lietuvoje Hapkido lyg ir niekas nemoko...

Sei-i

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #26 įjungtas: 2004 Rgs 21, 09:33:43 am »
Citata
Pasiūlyčiau tą patį Hapkido:

- kai kurie mokytojai kaip tik siūlo vyresnio amžiaus sulaukuos šiuo kovos menu užsiimti (gerai senam),
- treniruotėse nepersidirbama (gerai silpnam),
- yra tiek žalojančių (tinka agresyviam), tiek kontroliuojančių (gerai pacifistui) technikų.  Rinkis pagal nuotaiką.

Tik, kad Lietuvoje Hapkido lyg ir niekas nemoko...

Todėl ir nesiūliau...  :D  Gal man HKD frančyzės būdu pradėti čia mokyti, ką?... ;)

Ir tarp kitko: Pūgžlio pasiūlymas sukėlė įtarimus ne tiek jo atžvilgiu, nes žmogus tik nuoširdžiai siūlo problemos sprendimą, bet per didelis jautrumas ir tokia audringa reakcija į pasiūlymą kiek labiau verčia manyti, kad pasiūlymas gal iš tikro ir buvo savalaikis...  :rolleyes:

Sei-i

• Svečias
ka patartumet
« Atsakyti #27 įjungtas: 2004 Grd 07, 13:32:01 pm »
Dažną ir iš esmės pasikartojančią temą apjungiu į vieną (žr. “Ką pasirinkti?“), o šią rakinu.  :-)

ka patartumet
« Atsakyti #27 įjungtas: 2004 Grd 07, 13:32:01 pm »