Pagrindines diskusijos > Kovos menai

ka patartumet

<< < (5/6) > >>

OSU:

--- Citata ---
--- Citata ---Vienvariantiskumas niekad nebuvo gerai, tai rodo ribotuma.
--- Baigti citatą ---

Nifiga siebie!...  :shock:  Aš tau NET KETURIS variantus pasiūliau!...  :A O, pridėjęs Pūgžlio pasiūlymą, tai turėsi dar ir daugiau alternatyvų!...  :D
--- Baigti citatą ---

cituoju tamsta:

Cia pugzlio pasiulymas del "Seksualnio ozobecheny" ar kaip ? :D
Tai ne pasiulymas, o epitetas.
Aisku, galeciau jam atsakyti, kad kas galvoj, tas ant liezuvio (siuo atveju ant pirstu :) ) arba "kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa" bet nekorektiska butu nukrypti nuo temos. Tad atsiprasau uz sutrukdyma

Sei-i:

--- Citata ---
cituoju tamsta:

Cia pugzlio pasiulymas del "Seksualnio ozobecheny" ar kaip ? :D
Aisku, galeciau jam atsakyti, kad kas galvoj, tas ant liezuvio (siuo atveju ant pirstu :) ) arba "kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa" bet nekorektiska butu nukrypti nuo temos. Tad atsiprasau uz sutrukdyma
--- Baigti citatą ---

Analgetikai, antidepresantai ir pan. GRUPĖS vaistai - irgi yra VIENODO poveikio, o toliau yra konkretūs vaistai su specifinėmis indikacijomis ir kontindikacijomis.

Vaistas tau yra vienas, bet receptūroje yra išvardyta, neskaičiuojant Pūgžlio alternatyvaus gydymo metodo, dar ir visa eilė KONKREČIŲ vaistų, kuriuos gali pasirinkti (rašysiu pagal energetinį poveikį, tad bus per daug “užlankstyta“ kai kuriems):

1. Taiczy - judėjimas be įtampos, bet ir be sustojimo.

2. Bagua - “vidinė kaulų trintis“

3. Sin-i - gali ir sanchin arba kitą karate haishu tipo metodiką, sutinkamą Nahate grupėje: Goju-ryu, Uechi-ryu ir pan.

4. Aikido - dinamiška inercija, dar tinkanti ir kažkam kitam, ne vien “valdyti energijas“.

Ir atsiprašinėti nereikia. Aš esu priekabus ir kiek “pasikėlęs“, bet čia visų nukaršusių kovos meno patriarchų senatvinio marazmo bendras bruožas!...  :D  Jei su tuo susitaikysi, naudos turėsi daugiau, nei apsisukęs ir nudrožęs savo keliais.  :?  :rolleyes:  

Arba - ne. Kas kam svarbu, aišku... ;)

Baisu:
Itariu vrednas bus diedukas tas Sei-i :)
lups savo neklusnius mokinukus savo įžymiuoju bo (arba lietuviškai grėblio kotu :) )

Pūgžlys:

--- Citata ---Cia pugzlio pasiulymas del "Seksualnio ozobecheny" ar kaip ? :D
--- Baigti citatą ---

Aš taip ir nesuprantu, ar tu juokauji, ar rimtai?  Iš mano epiteto galima ir pasijuokti, arba apsvarstyti kaip visai rimtą pasiūlymą.  Po sekso pasijustum atjaunėjęs, ypač jei partnerė būtų jaunesnė.  Pasijustum ir stipresniu, nes "paimtum" moterį.  Kas link agresijos, tai seksas yra vienas geriausių būdų išlieti susikaupusią energiją.  Va, tik nežinau, kaip seksas pacifizmui padėtų.  Didžiausias pacifistas Gandis tai atvirkščiai elgėsi - propagavo brachmačariją (celibatą).

Kas link kovos menų, tai Sei-i patarimai yra visai geri.

Baisu:
Aš irgi esu pacifistas, netgi nepiktas...
bet man Wing Tsun'is nemaišo (su pacifizmu nesipjauna)... nemanau kad ir piktas boksas ir Muaythai maišytų :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją