Pagrindines diskusijos > Kovos menai
ka patartumet
Sei-i:
Po tokių dviejų kolegų komentarų, mažai belieka ką pridurti... :alus:
Vis tik pasakyčiau, kad agresyvūs pacifistai dažniausiai drumsčia vandenį, sukelia konfliktus, gauna į kepalą ir tada pumpuoja savo teises, kad jiems gauti į tą savo kvailą kepalą nepriklausė, nes reikia elgtis “civilizuotai“ (suprask, jie peržengti tavo ribas ir pradėti žodinį smurtą gali, o tu jas ginti ir atsakyti veiksmu - ne!).
Ir tokie silpni fiziškai agresyvūs pacifistai išgyveno tik todėl, kad ta mūsų visuomenė yra neadekvačiai tolerantiška kitoms, ne vien “veiksminio smurto“, rūšims, ir taikanti dvigubą standartą tarpasmeniniuose žmonių tarpusavio santykiuose.
Tarp kitko, moterys, kurios visuomenėje žinomos kaip aktyvios ar savarankiškos, dažniausiai ir patiria smurtą prieš save, nesuprasdamos, kad jų elgesys ir pasitarnavo tam. Jos dar ir per pėsčiųjų perėją “kėglių“ nepraleidžia... :A
O jei tau “senas“ - nuo 1978 metų, tai aš tada esu iš viso “patriarchas“... :D
Žodžiu, vaistas tau yra tik vienas: taiczy, bagua, sin-i arba aikido... ;) Ir DAUG DAUG meditacijos!... :D
Baisu:
Haaa, labai gerą vaizdzialį savaitgalį mačiau, kuris labai lips prie Sei-i komentaro.
Kaip tais užsisėdėjus savaitgalį "Trąsoje" (buvęs "Vyrų džiaugsmas") teko palūkuriuoti taxo. Ir stebėti vaizdelį, kai kai kažko apsižodžiavus baxuriukui ir merginai, pastaroji keletą kartų spyrė baxuriukui į užupakalį... Matėsi, jog baxuriukui nagai niežtėjo, tačiau jis nepuolė iš kart mušt merginos per veidą, o tik agresyvų veidą nutaisęs "matom kryl". Situacija nuramino jį į vieną pusę nusitysę draugeliai, o mergiotę į kitą pusę nutysus draugė.
Kaip sakant kas pirmas ir kas kaltas sunku suprast, bet kai mergina taip eskaluoja konfliktą, tikriausia manydama, jog visada teisi liks - irgi nesąmonė.
P.S. Labai nuošidžiai nustembu, kai moteriškė-vairuotoja mane kur nors praleidžia.
Sei-i:
Vieną gražią dieną, kai jo civilizacijos dulkės nuo smegenų bus nuplautos dezinfekuojančiu ugniniu vandeniu, po jomis slypėję homo sapiens prigimtiniai instinktai, padėję įveikti dar stipresnius, bet ne taip gudresnius, neandartaliečius, pasireikš smurtu tos homo sapiens patelės veido plote... :?
Bepigu spardyti užpakalius, kai žinai, jog grąžos negausi - bet ar sąžininga ir sveika naudotis tokia situacija?... ;)
Bet tokią temą geriau atidaryti SAVIGYNOS skyriuje, nes čia ne apie tai... :rolleyes:
OSU:
--- Citata ---Po tokių dviejų kolegų komentarų, mažai belieka ką pridurti... :alus:
Vis tik pasakyčiau, kad agresyvūs pacifistai dažniausiai drumsčia vandenį, sukelia konfliktus, gauna į kepalą ir tada pumpuoja savo teises, kad jiems gauti į tą savo kvailą kepalą nepriklausė, nes reikia elgtis “civilizuotai“ (suprask, jie peržengti tavo ribas ir pradėti žodinį smurtą gali, o tu jas ginti ir atsakyti veiksmu - ne!).
Jeigu kalbet rimtai, tai savoka agresyvus pacifistas yra nesamone - jeigu jau rodo koki agresyvuma, tai aplamai negali buti pacifistas. Reikia sakyti fiziskai silpnas agresorius, provokatorius ar pan.
Ir tokie silpni fiziškai agresyvūs pacifistai išgyveno tik todėl, kad ta mūsų visuomenė yra neadekvačiai tolerantiška kitoms, ne vien “veiksminio smurto“, rūšims, ir taikanti dvigubą standartą tarpasmeniniuose žmonių tarpusavio santykiuose.
Standartas ir turetu buti dvigubas, nes sukelia skirtingas pasekmes :)
Tarp kitko, moterys, kurios visuomenėje žinomos kaip aktyvios ar savarankiškos, dažniausiai ir patiria smurtą prieš save, nesuprasdamos, kad jų elgesys ir pasitarnavo tam. Jos dar ir per pėsčiųjų perėją “kėglių“ nepraleidžia... :A
O jei tau “senas“ - nuo 1978 metų, tai aš tada esu iš viso “patriarchas“... :D
Gal greiciau mumija :D
Žodžiu, vaistas tau yra tik vienas: taiczy, bagua, sin-i arba aikido... ;) Ir DAUG DAUG meditacijos!... :D
--- Baigti citatą ---
Vienvariantiskumas niekad nebuvo gerai, tai rodo ribotuma.
Sei-i:
--- Citata ---Vienvariantiskumas niekad nebuvo gerai, tai rodo ribotuma.
--- Baigti citatą ---
Nifiga siebie!... :shock: Aš tau NET KETURIS variantus pasiūliau!... :A O, pridėjęs Pūgžlio pasiūlymą, tai turėsi dar ir daugiau alternatyvų!... :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją