Taip, kyokushin toks dalykas, kur svarbu jėgos ištvermė. Ypač kai laikai diržus sunku būna. Diržą, bent jau man, laikyt lengviau vasarą. Kadangi visą stovyklą prisitreniruoji ir priešpaskutinę dieną nebeduoda fizinio pasirengimo laikant diržus. O žiemą kitas reikalas. Ir ištvermės visas šitas dalykas pareikalauja, ir jėgos. O po to dar katą padaryt reik GERAI. Ir daug dėmesio reiktų skirt šiokiam tokiam psichologiniam pasirengimui. Kada prieini prie tos ribos, kai jau nebegali, atrodo viskas, net nebeturi jėgų ir protas siunčia kūnui signalus "tu jau pavargai" , bet perlipi per save ir tada pasidaro dzin. Darai ir pradedi kartot sau, kad "aš galiu". atsiranda jėgų ir galvoji "nada Fiedia nada":D.. Daug lengviau kai per treniruotes darai kuo geriau, teisingiau ir įdedi save į kiekvieną veiksmą, tada per egzaminus nekyla noras nuleist rankų.
Kaip jau minėjo, egzaminai nuo 10 iki5kyu ir nuo 5iki 1kyu atskirai. Bet šįkart, kiek girdėjau, žada juos sujungt :O . Tai man, matyt, reikės viską daryt nuo 10 iki 4 kyu :shock: . nors abejoju tuo.. tikiuosi ne..
nukrypau nuo temos, bet neesmė:D
O tie, kurie laiko dan diržus, tai man kraupu pažiūrėt į jų kovas. Teisingai rašė čia kažkas: kovoja, nukrenta, jį pakelia ir toliau kovoja. nors ir be reakcijos būna, bet bent jau ATSTOVĖT tas kovas reikia.. nesmagu
:punch1: