AutoriusTema: Bjj geriausias stilius ufc-pride kovoms  (Skaityti 18558 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

rickson gracie fanas

• Svečias
Re: BJJ GERIAUSIAS STILIUS UFC-PRIDE kovoms
« Atsakyti #15 įjungtas: 2006 Grd 12, 20:40:35 pm »
Aciu as dar nesianei pradejau stipriau dometis kovu menais ir uzgriebiau bjj aciu uz pasiulyma paziuresiu ir kiyu kovos menu gal rasiu kazka dar arciau sirdies nors nelabai tikiu kazka geriau uz bjj rast

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #16 įjungtas: 2006 Grd 12, 20:45:33 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
nu as lonsai varau i kovinio sporto skilti paziuresiu kaip lietuviai dar sugalvojo sumenkint ricksona ir vel man teks irodyt tikraja jo jega.blemba chebra dw pakalbam ne vien apie gracie nes jus juos menkinat as juos ginu ir taip pasaka be galo pakalbam dw apie mma naujienas ar dar ka
Klysti. Niekas nemenkina Gracie. Jie auksciausio lygio kovotojai. Taciau yra daug kitu, kurie verti ne mazesnes pagarbos. Sio forumo lankytojai nera prisirise prie pavardziu, ar stiliu. Mums idomu visuma, kelias, kuriuo pasiekiamos aukstumos. Tu persi mums pavarde, mes ginames faktais. Ir tiek :-/
Nusmuko kaula :)

rickson gracie fanas

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2006 Grd 12, 20:55:30 pm »
As nemenkinu kitu kovotoju tiesiog pareiskiu savo nuomone jus ja ispeikiat  taigi kas man belieka tik ginti savo nuomone nu dw pagalbam apie ka kita ok?atsiprasau jei ka izeidziau as nenorejau

Rasheed

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2006 Grd 12, 20:58:03 pm »
Rasheed kam man priimti nuomonia kuriai as nepritariu ir zinau kad tai netiesa

Aš tave suprantu, bet kad temą pradedi teiginiu vien ką rodo. Beje, nesakau, kad kito nuomonė tau turi atrodyti teisinga. Tiesiog jei prieštarauji, tai turi būti kažkokie akivaizdūs argumentai ir įrodymai paremti tam ką sakai, o ne tik aklas įsitikinimas.

Dabar dėl BJJ. Toks vaizdas, kad tai (kad BJJ geriausias stilius mma) būtų įrodyta. Niekas neprieštarauja, kad BJJ kovotojai stiprūs, bet kur įrodymai, kad pats BJJ kaip stilius yra "geriausias"? Jau pats savo poste rašai:

Citata
siuo metu tiesiog nera pajegiu kovotoju is bjj kurien kaip ricksonas parodytu tikraja sio stiliaus galia

Čia pats pripažįsti jog esmė yra kovotojų pajėgumas. Jei stilius būtų toks svarbus, argi kažkoks pajėgumas turėtų reikšmės? Mažas ir silpnas tvarkytų didelį ir stiprų :]

Citata
sios technikos dvasia ir yra kai mazesnysis gauna galimybe iveikti galbut ir didesni ir stipresni

Šitas principas yra ir karate, ir (jei neklystu) akido, ir dar n kovos menų deklaruojamas. Taigi tikrai nieko naujo.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2006 Grd 12, 20:58:17 pm »
Aciu as dar nesianei pradejau stipriau dometis kovu menais ir uzgriebiau bjj aciu uz pasiulyma paziuresiu ir kiyu kovos menu gal rasiu kazka dar arciau sirdies nors nelabai tikiu kazka geriau uz bjj rast

as siulau NE PAZIURET! as siulau PABANDYT! paziuret tai visa gyvenima gali ziuret. teorija yra gerai, bet ji turi eiti su praktika. Is ten ir kyla nesusikalbejimas ir absoliutinimas vieno kovos meno, apie kuri perskaitei graziausiai straipsni. mesk ta prisirisima. is visu reikalauk irodymu :) jei kazkas pasake kad bjj yr ziauriai kietas, tai tegu irodo sita tau ant tatamio asmeniskai ir tt :)
kiek man teko prisiliesti prie imtyniu su savo itin menka praktika ir patirtim, tai galiu pasakyt. kad ir su kokiu kovos menu expertais teko ar imtiniaut ar is sono i juos ziuret (jei galima kai kuriuos is ju ispraust i stiliaus remus), nu kaip taip pat ten gulineja taip taip pat. nieko naujo. su smugiais taspats. nu atrodo kokie egzotiski pavadinimai ar dar kasnors, nu kaip duoda is rankos visi vienodai taip duoda :D nesakau kad viskas visiskai taip pat... bet tu paciu ar panasiu rezultatu tu pasieksi betkuriam stiliuje jei nuosirdziai pats stengsiesi ir bus sudarytos geros salygos.
tad sakyti kad bjj ar karate ar dar betkas yra geriausiai tinkantis UFC ar kitam mma turnyrui, yra mazu maziausia drasu, bei (cia jau grynai mano nuomone) rodo nepatyrima :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2006 Grd 12, 20:58:17 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #20 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:02:24 pm »
Juoka man kelia tie musu lietuviu bushidistai prisiziureja v.hanu bando atkartoti bet kuris bjj kovotojas tuos visokius morkevicius suskaldytu.Visiskai nesidomiu lietuviu kovomis kai paziziuri rickson gracie kovu jie atrodo apgailetinai
Cia citata is tavo posto kitoje temoje. Argi keista, kad mums tai nepatinka :ne:
Nusmuko kaula :)

rickson gracie fanas

• Svečias
« Atsakyti #21 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:19:08 pm »
Aš tave suprantu, bet kad temą pradedi teiginiu vien ką rodo. Beje, nesakau, kad kito nuomonė tau turi atrodyti teisinga. Tiesiog jei prieštarauji, tai turi būti kažkokie akivaizdūs argumentai ir įrodymai paremti tam ką sakai, o ne tik aklas įsitikinimas.

Dabar dėl BJJ. Toks vaizdas, kad tai (kad BJJ geriausias stilius mma) būtų įrodyta. Niekas neprieštarauja, kad BJJ kovotojai stiprūs, bet kur įrodymai, kad pats BJJ kaip stilius yra "geriausias"? Jau pats savo poste rašai:

Čia pats pripažįsti jog esmė yra kovotojų pajėgumas. Jei stilius būtų toks svarbus, argi kažkoks pajėgumas turėtų reikšmės? Mažas ir silpnas tvarkytų didelį ir stiprų :]

Šitas principas yra ir karate, ir (jei neklystu) akido, ir dar n kovos menų deklaruojamas. Taigi tikrai nieko naujo.

na rasheed del to pajegumo jeigu dabartiniai nesugeba atlikti ju mokomo bjj 100% ar stilius del to  kaltas? ricksonas bjj stiliu parodydavo 99.9% o dabartiniai kovotojai nesugeba bjj tai isisavinti ir atskleisti kai gal po 10-20 metu atsiras dar vienas gracie kuris vel sugebes parodyti bjj 100% va tada galesit stebit kaip sis stilius vel karaliaus mma na senieji gracie jau baigia karjeras o dabartiniai nera isspudingi.

o del to karate bei aikido principas mazesnis iveikia didesni dazniausiai vyksta stovesenoi o bjj tai vyksta ant zemes parteryje ricksonas savo pergales iskovodavo ne stovesenoi o ant zemes cia ir yra skirtumas!

aciu uz nuomone rasheed.

rickson gracie fanas

• Svečias
« Atsakyti #22 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:23:18 pm »
Lonsai del tu irodymu kad tipo sakai man kazkas pasake zinok bjj geriausias ir as tikiu taip nera as pats ziuriu greisiu kovas ir man paciam atrodo kad jie vieni geriausiu(jie man geriausi bet nenoriu sumenkint kitu stiliu)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:24:02 pm »
Lonsai del tu irodymu kad tipo sakai man kazkas pasake zinok bjj geriausias ir as tikiu taip nera as pats ziuriu greisiu kovas ir man paciam atrodo kad jie vieni geriausiu(jie man geriausi bet nenoriu sumenkint kitu stiliu)

beviltiska...
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

rickson gracie fanas

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:29:41 pm »
sakau pazadu pasidomet sambo patenkintas paziuresiu ar patiks ok?

« Atsakyti #24 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:29:41 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:30:26 pm »

man tai nereik ricsonai :) cia del taves pacio... kanors ismegink, viena kita kovos mena. pats prisiliesk o ne ziurek ar skaityk. pamatysi kaip istikruju ten viskas yra :)

rickson gracie fanas

• Svečias
« Atsakyti #26 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:37:32 pm »
nzn pvz megstu ziuret boksa bet ji sportuot nenoreciau del to isbandymo

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:55:46 pm »

Tvarkyk rašybą ir skyrybą. Įspėjamasis šūvis nr.1.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2006 Grd 12, 21:57:25 pm »
nzn pvz megstu ziuret boksa bet ji sportuot nenoreciau del to isbandymo

Lankiau. Bandžiau. Nueik į treniruotes bent jau pažiūrėti ir pamatysi, kad visos tos pasakos apie besmegenius kiekvieną treniruotę besilupančius iki sąmonės netekimo pasakomis ir lieka. Žinoma, debilų yra. Tačiau jų mažuma. Tiek tarp sportininkų, tiek ir tarp trenerių.
« Paskutinis taisymas: 2006 Grd 12, 22:18:53 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 127
  • Amžius: 37
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2006 Grd 12, 22:18:50 pm »
Mhm, rickson gracie fanas, noreciau pasiklaust, jei man patinka David "TANK" Abbott, tai irgi tureciau cia rekauti kad "syla jest - uma ninada" yra geriausias kovos stilius? Kazkodel nemanau... Taip pat teiginys kad BJJ yra geriausias stilius UFC yra visiskai klaidingas, kaip kazkas jau ir minejo, vien imtyniaudamas ten nelaimesi, sules... ( del sules, kad nekiltu klausimu, pavartotas kazkada nugirstas zodis simbolizuojantis pauksciu "valgyma", pagal prasme sudauzys)
Skrenda virš miško batukai, skara.
Poligonas grybaut - ne geriausia vieta.

« Atsakyti #29 įjungtas: 2006 Grd 12, 22:18:50 pm »