Kakojau(cia cenzuruotas variantas) ant maximos mišrainiu, kai jas beryjant aptikau stiklo gabalų . tfu velnias(cenzuruotas variantas). joga planavau užsiimti kitais metais
Cenzuravo, redagavo Moderatorius
Nepatikai salotų pardavėjai, kad tau stiklo pribėrė?
O šiaip tokiu atveju negalima valgyti nieko. Pieno negalima gerti, nes neįsivaizduojat, kokiuose mėšlinuose pienvežiuose jį vežioja ir kokioj dvokalynėj pilsto, manau, su duonos raugimu panašus kvapelis ir nešvarėlė, mėsa vėlgi velniai žino iš kur ištraukta, apelsinuose būna kirmėlių, greipfrutuose taipogi, ir so on ir so on ir so on... O pieno aš rimtai penkis metus negėriau po to, kai pabuvojau jo pilstymo į butelius fabrikėlyje ar kaip dar pavadint, nežinau. Nes smarvė nuo jo ėjo per du kilometrus, o išbūt šalia buvo galima tik užsikišus nosį... O paskui spjoviau, nu nesmirda tas, kurį geriu atsidarius pakelį, ir gerai... O kur ans buvo ir ko ten pridrėbta... Tada ir badu galima numirt, nes aš pvz. neturiu laiko ir noro natūriniam ūkiui. Tiesa, klasiokas taip gyvena, nu bet man nepriimtina į baudžiauninkes pasiduoti...