Pagyriau žuvų taukus (sąnariams tikrai padeda

), ir randu šiandien kai ką daugiau... Vyrams...

Citata:
„2007 sausio 17
Rusų mokslininkai atliko tyrimą, norėdami išsiaiškinti, žuvų taukų poveikį vyro organizmui. Tradiciškai manoma, kad žuvų taukai labai naudingi visiems, nes juose gausu ne tik vitaminų A ir D, bet ir nesočių riebių rūgščių. Šios medžiagos sumažina riziką susirgti ateroskleroze, miokardo infarktu, insultu, storosios žarnos, krūties vėžiu, gerina smegenų veiklą,
saugo nuo sąnarių ligų, osteoporozės ir t.t.
Tačiau biochemikai išsiaiškino, jog vyrai neturėtų piktnaudžiauti žuvies taukais, nes šis produktas neigiamai veikia spermatozoidų judrumą.
Kad žuvų taukai nepakenktų vyro organizmui ir suteiktų maksimalų efektą, negalima viršyti nurodytos dozės ir nevartoti jų ilgiau kaip 1 mėnesį.“
Saxum, ar traškantys kelių ir alkūnių sąnariai (man sakė, kad ten pas mane vyksta degeneraciniai procesai, priešlaikinis sąnarių senėjimas ar pan.) yra pakankama indikacija vartoti MSM? Paprastai tariant, ar MSM sąnarius teigiamai veikia bet kuriuo atveju, ar nežinodamas tikslios diagnozės gali juo nusigydyt? Na, esu savo nuožiūra sportuodama papildomai gėrus kalcį, tai šiek tiek nusigydžiau – rentgenas parodė, kad pas mane kraujagyslėse plaukioja kalcio milteliai, didelis perteklius, barė mane medikai...

Uždaviau klausimą ir pagalvojau – reiks irgi Girskio pasiklaust, jis gi ir sąnarius gydo.