Visa kita > Kovos menai ir kinas

Televizijos filmų anonsai

<< < (8/11) > >>

Dojo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO, man visai nepatiko. Nors nesu pretenzingas, bet filmas nuvylė. Kažkos nestandartinis J.Li vaidmuo ir prasmė filmo "tupavota"

--- Baigti citatą ---
Jet Li tikrai keistas vaidmuo atiteko, turi sis filmas tikrai savo kazkokio specifinio skonio, bet mintis kaip zmogu valdo grandine idomi, kol grandine zmogus ramus, bejausmis, nuemus ja jis tampa agresyvus, bejausmu galintis padaryt bet ka, nejauciantis skausmo. Tas momentas man ir pakiso koja, kad patiktu filmo mintis.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO, man visai nepatiko. Nors nesu pretenzingas, bet filmas nuvylė. Kažkos nestandartinis J.Li vaidmuo ir prasmė filmo "tupavota"

--- Baigti citatą ---

na su Raimiu musu filmu skoniai pastoviai sutampa :) man irgi nelabai patiko Danny. Bet va Dojo mintis visai idomu, gal ir kitaip ziuretusi tas filmas :)

Saxum:
Nu nepavyko tada man pažiūrėt, teks parsisiųst tą filmą prie progos :-)

Dojo:
A ka, nematei?  :oho:

Magus:
Šiandien per LNK  22.30 klasika  :D "Niko" (Above the Law). 1988 m. JAV. Rež.: Andrew Davis. Vaid.: Sharon Stone , Pam Grier, Steven Seagal.. Veiksmo filmas

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją