Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Atsilenkimai, zala sveikatai?

<< < (13/14) > >>

Rimbas:
Nežinau aš tų pavyzdžių. Esu teoretikas nuo sofos, tad nevykit dievo į medį  :rolleyes:
O jei rimtai, tai dar ir kamuolį naudot galima ir t.t. Dar yra teigiančių (ir esu linkęs jais tikėti), kad norint turėt six-pack'ą reikia su štanga tūpt. O visokius susilenkimus tik sąžinei nuramint padaryt kartais.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNežinau aš tų pavyzdžių. Esu teoretikas nuo sofos, tad nevykit dievo į medį  :rolleyes:
O jei rimtai, tai dar ir kamuolį naudot galima ir t.t. Dar yra teigiančių (ir esu linkęs jais tikėti), kad norint turėt six-pack'ą reikia su štanga tūpt. O visokius susilenkimus tik sąžinei nuramint padaryt kartais.

--- Baigti citatą ---
Bet jei kalbėt apie preso patvarumą, be atsilenkimų kažin ar supatvarinsi...

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBet jei kalbėt apie preso patvarumą, be atsilenkimų kažin ar supatvarinsi...

--- Baigti citatą ---
Geriausiai patvarumą užsitikrinsi leisdamas laiką parteryj.
Labai tinkama aplinka yra BJJ salė  :senis:

Levas:
Na tai čia yra nieko tokia programa

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Tai čia manau yra skirtumas tarp ABS treniravimo ir core. Nežinau kaip tai lietuviškai turėtų būt. Korpusas gal. Kur visos plankingo variacijos ir tuo pačiu balansas nenuvažiuojant vien tik į preso stiprinimą. Na bet galima turėt puikus duomenis, bet :neturėt: six packo, t.y. jį turėt paslėpta po riebalų sluoksniu. Procentai +-. Nors čia ir taip aišku turbūt

Edit: O čia va vėlgi dar vienas tyrimas 5ių metų senumo į tą pačią temą. Gal ir buvo čia jau, nelabai dėmesingai peržiūrėjau

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa tai čia yra nieko tokia programa

Tai čia manau yra skirtumas tarp ABS treniravimo ir core. Nežinau kaip tai lietuviškai turėtų būt. Korpusas gal. Kur visos plankingo variacijos ir tuo pačiu balansas nenuvažiuojant vien tik į preso stiprinimą. Na bet galima turėt puikus duomenis, bet :neturėt: six packo, t.y. jį turėt paslėpta po riebalų sluoksniu. Procentai +-. Nors čia ir taip aišku turbūt

Edit: O čia va vėlgi dar vienas tyrimas 5ių metų senumo į tą pačią temą. Gal ir buvo čia jau, nelabai dėmesingai peržiūrėjau

--- Baigti citatą ---
Pagal antrą nuorodą jaučiuosi ne pagal amžių 30-35  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją