Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Potrauminiai tepaliukai
senamadis:
Sveiki, kaip siūlytumėt čiurnos patempimą gydyti, kol apsilankysiu pas gydytoją? Gal rekomenduosite kokį nors tepalą?
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, kaip siūlytumėt čiurnos patempimą gydyti, kol apsilankysiu pas gydytoją? Gal rekomenduosite kokį nors tepalą?
--- Baigti citatą ---
Man jokie tepaliukai nepadėjo... tik gydytojo paskirti vaistai padėjo...
Levas:
Ko gero jei be gydytojo tai labai priklauso nuo kiekvieno situacijos, reakcijos ir t.t. Man pvz. labai padėdavo Dr. Theiss kaulažolių tepalas, kai reikėdavo šaldyti, gerai visai tie eukaliptiniai muaitaicų tepaliukai, su kuriais nepatartina eit į treniruotes, nes tada salė prakvimpa dviem mėnesiams. Sesė mano tuo tarpu dažnai tepdavosi tais "arklių" tepalais šviesiai žalios spalvos iš veterinarinės ir jai padėtavo šitas.
senamadis:
Registruotis arba PrisijungtiMan jokie tepaliukai nepadėjo... tik gydytojo paskirti vaistai padėjo...
--- Baigti citatą ---
Apie vartojamus į vidų vaistus kalbam? Šiek tiek keista, kaip tokio pobūdžio traumas gydo vaistai per virškinimo sistemą.
Pavyko pilnai išsigydyt?
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiApie vartojamus į vidų vaistus kalbam? Šiek tiek keista, kaip tokio pobūdžio traumas gydo vaistai per virškinimo sistemą.
Pavyko pilnai išsigydyt?
--- Baigti citatą ---
Aš tada nepasiruošęs bėgau krosą, po kažkiek laiko sunkiai sekėsi bėgti, pradėjo skaudėti pėdas. Galiausiai galėjau tik eiti, kitą dieną viskas sutino, vos galėjau paeiti. Tepliojausi viskuom, kas pakliuvo po ranka, nepadėjo. Gydytojas išrašė kažkokias tabletes, po pirmo pavartojimo lengviau pasidarė, po 3 dienų viskas OK. Pavadinimo nepamenu, bet su receptu buvo...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją