Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Potrauminiai tepaliukai

<< < (19/21) > >>

getnow:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki visi, esu pakankamai naujas jusu forume ir norejau paklausti. Lankau kyokushin karate ir pastaruoju metu daznai tenka atsimust blauzdas, jas grizes namo iskart vakare saldau, skausmas sumazeja, bet nepranyksta, o per kitas treniruotes kadangi nebuna sugijes vel skauda. Gal zinot kokiu tepaliuku, kad greit sugydytu tas blauzdas ir kokie tai tepalai turi but saldantieji, sildantieji etc. ir kiek daugmaz kainuotu jie

--- Baigti citatą ---
Jei nesenai predėjai treniruotis, gali būt, kad skausmas dėl krūvio. O šeip tai kojos turėtų priprast.

Chaotic:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJei nesenai predėjai treniruotis, gali būt, kad skausmas dėl krūvio. O šeip tai kojos turėtų priprast.

--- Baigti citatą ---

Treniruojuos beveik metus, siaip seniau jokiu tepalu nenaudojau, bet dabar galvoju kad vertetu pagreitint gijimo procesa o ne laukt belekiek laiko. Skausmas ne nuo kruvio gi blauzdas skauda. Dazniausiai del to, kad per kovas priesas nespeja pilnai iskelt kojos gynybai nuo mawashi gedan ir gaunas mano blauzda i jo keliena sueina 

EzysGazuotas:
Aš nuo sumušimų su fastum geliu gydydavausi, bet dabar berods tik su receptu jį parduoda...

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš nuo sumušimų su fastum geliu gydydavausi, bet dabar berods tik su receptu jį parduoda...

--- Baigti citatą ---
Parduoda be recepto. Vakar pirkau. Ne sau. Gal ką primušiu netyčia...

TOMAz:
Olfen Roll-on - Vietinis skausmo malšinimas ir uždegimo slopinimas.Prieš kelias dienas sutrenkiau kelį taip nemenkai.Tepiau 3kart į dieną.Antroje dienoje skausmas galima sakyt sumažėjo,nes jau galėjau sulenkt kelį su nedideliu skausmu ir padoriau vaikščiot.Išbandyta ir efektyvu.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją