Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Potrauminiai tepaliukai

<< < (15/21) > >>

Suiriken:
Nepasakyčiau jog "Finalgono" deginimo negalima iškenteti,ypač kai pagalvojus kokia to nauda.Aišku buvo kažkada nakti pažadino "Finalgon" deginimas,pasėdejau pusvalandi gal koki kol apstojo taip stipriai deginti ir toliau užmigau.Bet nerandu Butadiono vaistinėse,nes norečiau Zen patarto mišinio greitesnio poveikio.Gal kas žino ,kurioje vaistinėje Vilniuje galima rasti Butadiono? Eurovaistinėse senai nėra kaip supratau.

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNepasakyčiau jog "Finalgono" deginimo negalima iškenteti,ypač kai pagalvojus kokia to nauda.Aišku buvo kažkada nakti pažadino "Finalgon" deginimas,pasėdejau pusvalandi gal koki kol apstojo taip stipriai deginti ir toliau užmigau.Bet nerandu Butadiono vaistinėse,nes norečiau Zen patarto mišinio greitesnio poveikio.Gal kas žino ,kurioje vaistinėje Vilniuje galima rasti Butadiono? Eurovaistinėse senai nėra kaip supratau.

--- Baigti citatą ---

Finalgoną pakeičiau Histalganu, mažiau degina.

Suiriken:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiFinalgoną pakeičiau Histalganu, mažiau degina.

--- Baigti citatą ---

Man ne deginime bėda,aš noriu stipresnio poveikio.

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan ne deginime bėda,aš noriu stipresnio poveikio.

--- Baigti citatą ---

Na kiek žinau, tai šildantis tepalai geriau padeda šiuo atveju. Nori geresnio poveikio? Užsirašyk į fizeoterapija ir tepaliukai papildomai. Va čia jau gerai bus.

Suiriken:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa kiek žinau, tai šildantis tepalai geriau padeda šiuo atveju. Nori geresnio poveikio? Užsirašyk į fizeoterapija ir tepaliukai papildomai. Va čia jau gerai bus.

--- Baigti citatą ---

O pavadinimas tepaliukų?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją