Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Potrauminiai tepaliukai
stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMan koja neištinus ir visai neskauda, kol nebandau pastatyti ant žemės ir permesti svorį ant tos kojos, o to jau neįmanoma padaryti, nes labai skauda, tai ir lieka kol kas šokinėti ant vienos kojos.
--- Baigti citatą ---
O pas gydytojus buvai? Bent žinotum, ar labai blogai bus, jei šeštadienį sportuosi (seminaras?), ar tik apyblogiai...
Vilkatas:
Na... Gali buti, kad praeis iki tol, jeigu saldei ir davei ramybe. Seminare buk butinai su elastiniu bintu. Sestadieni bus matyt, kokia bukle kojos. Reikes i tai atsizvelgt ir :punch: patausot raiscius.
Ruta:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiO pas gydytojus buvai? Bent žinotum, ar labai blogai bus, jei šeštadienį sportuosi (seminaras?), ar tik apyblogiai...
--- Baigti citatą ---
Iškart po treniruotės traumatologiniam punkte buvau, tai sakė nesitreniruoti bent kokią savaitę. Taip, seminaras savaitgalį.
Vilkatai, jeigu aš paeisiu, tai būsiu šeštadienį, nes kol kas man tai neišeina. :-)
Vilkatas:
Tikiu. Buvo man taip pat, diena nevaiksciojau, bet praejo per diena. Kita diena jau vaiksciojau (man paciam keista). Saldymas laiku ir tepalas tinkamas. Vienu zodziu, panesiosim tave, jei reikes :D
Vilkatas:
beje, MIEGAS - geriausias vaistas :) Mars miegoti
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją