Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Potrauminiai tepaliukai

<< < (7/21) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠviečiau rentgenu ir buvau pas geriausią Lietuvoje daktarą šioje sityje. Jis atlieka kelio operacijas. Injekcija, kiek supratau, antkaulio uždegimui slopinti. Šiaip nieko baisaus, bet atsiklaupti negaliu. O smaugliams tai jau tragedija :-(

--- Baigti citatą ---
Užuojauta... Bet gal injekcija padės?

tabaks:
nzn ar cia tikna, bet gal zinot kanors, kad krumplis greiciau gytu, siaubas kaip letai jis gyja, o ir labiau sutrenkus skauda gana smarkiai  :rolleyes:

stripulis:
Pati nebuvau susižalojus, bet iš tų, kas buvo, supratau, kad kartą smarkiai susižalojus, atsilieps visą gyvenimą. Ir nežinau, ar tepaliukai padės. Ko gero labiau padės nebetrankyt...

Justas:
viska tik ne fastum gel ir ne emox...siaip traumel man kaip ir geriausias

-kobra-:
VA sian jau buvau pas chirurge..Tai man ten nieko rimto nera tik israse dar tepala ten ibutop gel ir dar toki purskiama viena emecin toki..Ir dar tokius miltelius geriamus nuo skausmo ir ten..Tai gal kas naudojo ta emecin? Ta daktare sake, kad geri jie ten..Tipo kas naudojosi, tai buvo patenkinti rezultatais..Ir ar apsimoka teptis tuo ibutop geliu? Daktare ji ir patare..Turiu ji namie, tai sian pasitepsiu jau..Po to pasakysiu kas padejo, o kas nel.. :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją