Traumeel labai geras ir mano megstamas tepalas. Jis labai gerai isisenejusioms traumoms, problematiskoms vietoms (pvz. mano rieso sanarys). Sitose vietose su juo galima mini kompresus daryti. Super veikia, bet is jo nereikia tiketis, kad sekancia diena visiskai sveikas busi. Dar geras daiktas Traumeelio brolis - Zeel. Nedidelis niuansu skirtumas, bet abu geri ir "nepikti" tepalai.
Finalgon'as - grynas finalgonas ne mano jegoms. Istorija:
Turejau normaliu bedu su nugaros apacia. Negalejau issitiesti, vaikscioti, o vienintele mano imanoma poza buvo ant keturiu. Malonumas nedidelis. Prie visu leidziamu ir ryjamu vaistu (pleciantys+pries uzdegima), buvo isbandytas ir FINALGON tepalas.
Patepe mane zmona taip normaliai, su meile... Pradzioj buvo kazkaip gera, silta, as net uzmigt sugebejau. Pabunda Tomas po valandeles krauju pasruvusiomis akimis, degancia atvira liepsna nugara(tikrai taip atrodo) ir net neslubuodamas (primenu, kad negalejau vaikscioti) visu greiciu bega i vonia. ten jis keliolika minuciu LEDINIU vandeniu plauna nugara su visais imanomais muilais ir prauskliais (galiu pasakyti, kad nuo vandens nesidaro labai lengviau...
, prasideda panika). Islipus visas tas daiktas yra valomas ....vata su aliejum
(tokio pobudzio tepalai yra tirpus, t.y. nusivalo tik riebalais). .... uch....
Po valandeles konkrecios kovos, issekes ir snairuojantis i mylincia zmona, nuejau miegoti.
Si reakcija, zinoma, buvo sustiprinta plecianciu vaistu ir ivairiais tepalais isvargintos ir sujautrintos nugaros odos, bet nuo to laiko gryno finalgono nevartojau niekada....
Reikia pabrezti, kad sekancia diena, as pats atsikeliau is lovos ir beveik normaliai nuvaziavau i darba. Po dvieju dienu mano nugaros istorija pasibaige.
Taigi labai godziai nusirasiau auksciau esanti recepta "Traumos, patempimai, raumens uzhdegimai... tepaliuku mishiniai, Butadionas + finalgonas 2x1" uz ji labai aciu. Tikiuosi, reakcija bus svelnesne.