Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Potrauminiai tepaliukai
-kobra-:
Jei nepraeis po keliu dienu, tai tada teks isbandyt kur sakei is tu dwieju...Bet tai pirma karta taip pasitempiau peti...Reikia , kad kuo greiciau praeitu skausmas... :D Nes negaliu treniruotis... :-( Del to labiausiai gailiuosi...
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJei nepraeis po keliu dienu, tai tada teks isbandyt kur sakei is tu dwieju...Bet tai pirma karta taip pasitempiau peti...Reikia , kad kuo greiciau praeitu skausmas... :D Nes negaliu treniruotis... :-( Del to labiausiai gailiuosi...
--- Baigti citatą ---
Patys gyja lėtai ir yra sunkios jų traumos. Esu prasikankinęs nemažai su jais, ant snarglių jie pas mane laikosi :-( Svarbiausi pradžioje jiems ramybės duoti, nes jei nebus ramybės, užsitęs gijimas.
Smauglys:
Mane visiškai nuvyle "Fastum Gel". Jokio poveikio. Tiesa vienas gydytojas sake, kad neblogai dėti kompresus su šiuo tepalu. Bet tepant tikrai nepadeda.
O esant uždegiminiams procesams gerai veikia "Indometacin". Tik jo negalima ilgą laiką naudoti.
Apšilimui tai tikrai yra pakankamas pasirinkimas tų tepalų. "Finalgon" jus tikrai sušildys :D
Antanas:
Su 'Fastum Gel' atsargei vasarą,jeigu tepsitės ir ta vieta gaus saulės kažkokia reakcija atsitinka kaip ir nudega oda.
:senis:
stripulis:
Pasak sporto medikų, Fastum Gel iš tiesų nepadeda, šiaip, masėm durnint išleistas... Kiek to nežinodama naudojau, poveikis - lygiai nulinis.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją