AutoriusTema: del savigynos neturint salygu sportuoti  (Skaityti 25184 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: del savigynos neturint salygu sportuoti
« Atsakyti #60 įjungtas: 2006 Lap 14, 16:01:51 pm »
Parasyk kaip sekes...  :punch:
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #61 įjungtas: 2006 Lap 14, 21:19:37 pm »
Dar nebuvo  :-) Neivyko nei vienas ispuolis paskutiniu metu net keista. Stengiuos uzgrudyt ir dvasia, nes jega yra jega, bet jei bijosi tai kas isjos naudos??? Kazkaip daznai uzimuma mastymas, kad neesu pasiruoses, bet cia jis manau baimes keliamas.
Stengiuosi kazkaip net modifikuotis i durneli, kuriam nerupi niekas.. taip lengviau.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #62 įjungtas: 2006 Lap 14, 21:21:38 pm »
Gal tavo varzovas jaucia, kad tu psichologiskai stipresnis? Jei zmogus pasitiki savimi, aplinkiniai tai pastebi :senis:
Nusmuko kaula :)

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #63 įjungtas: 2006 Lap 14, 21:29:11 pm »
Tu is esmes teisus. Bet situacija buvo tokia: as buvau psichologiskai stipresnis ir labai savim uztikrintas, kol lemiamu momentu liaudiskai sakant "nepasisiskau" ir tada pasitikejimas krito... Ir nepavyksta jo pilnai atstatyt, nes galvoju, kad ir dabar lemiamu momentu, kad ir ka galeciau padaryt galiu susimaut :( realiai dabar pagalvojau turejau daug progu jam duot, nors nukreipto zodzio i mane jis nesake nei vieno, bet buvo kitu situaciju. Pvz. kaip jum patiktu jeigu jis mergai siulo i snuki ir net imasi veiksmu buna. O as stoviu ir suda malu, visa gyvenima deklaravau kaip pagrindine dvasine vertybe GARBINGUMA. Padejima sunkiausioje situacijoje, visada tikejausi tapti savo idealu, net ziauriose vietose stoveti uz drauga ir t.t. bet tapau paprasciausiu bailiu :( Manau tai itakojo velyvas brendimas ir visos kitos nesekmes, kurios ivare nepasitikejima. Dabar darau tai ka pamokinot ir tikiu, kad jis - pasitikejimas grizta, bet tai suzinosiu tik atsistojes akis i aki pries pavoju. Tikiuosi tapti zmogumi, nes dabar net neesu vertas to vardo. Zmogumi tuo, kuris pagal mano isitikinumas yra TIKRAS ZMOGUS, niekada nepaminantis savo principu ir aukojantis uz juos viska, o ne dedantis i krumus pasitaikius pirmai progai.
« Paskutinis taisymas: 2006 Lap 14, 21:30:55 pm nuo astunkojis »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #64 įjungtas: 2006 Lap 14, 21:54:37 pm »
Astunkoji, tu jau dabar esi ŽMOGUS, jei galvoji apie tokius dalykus. Dabar galima tau tik palinkėt tapti drąsiu ŽMOGUM :) Ko lir linkiu
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2006 Lap 14, 21:54:37 pm »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #65 įjungtas: 2006 Lap 14, 21:56:16 pm »
Jei, tai ka sakai teisybe, tai nuosirdziai linkiu tau sekmes. respect :alus:
Nusmuko kaula :)

saimis

• Svečias
« Atsakyti #66 įjungtas: 2006 Lap 14, 22:00:23 pm »
lauksim pergalingų postų  :-)

o dabar išgersim į tavo sėkmę :alus:

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #67 įjungtas: 2006 Lap 14, 22:06:45 pm »
Aciu. Neturiu pries ka meluot, pries sazine juk visada atviras ir stengiuosi pripazint sau realia situacija, o ji yra ta, kad as galiu dirbt sunkiai, galiu kentet pries save, bet buvau (turbut ir esu) bailys. Sakau skausmas man nerupi. Bet kazkokia durna baime, kuri pastoviai man uztraukia geda. Bet stengiuos imtis priemoniu. 

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #68 įjungtas: 2006 Lap 14, 22:08:46 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Aciu. Neturiu pries ka meluot, pries sazine juk visada atviras ir stengiuosi pripazint sau realia situacija, o ji yra ta, kad as galiu dirbt sunkiai, galiu kentet pries save, bet buvau (turbut ir esu) bailys. Sakau skausmas man nerupi. Bet kazkokia durna baime, kuri pastoviai man uztraukia geda. Bet stengiuos imtis priemoniu. Dekingas jums uz palaikyma.
As beveik garantuotas, kad jus tokiam iskart uzvaziuotumet, nes toks zasinas, kuris kiekviena is vestu is kantrybes, bet ne kiekvienas ryztusi ji nokautuoti, ne as vienas toks bailys, bet tikiuosi lipt pakopa auksciau. 

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #69 įjungtas: 2006 Lap 14, 22:17:40 pm »
Tu is esmes teisus. Bet situacija buvo tokia: as buvau psichologiskai stipresnis ir labai savim uztikrintas, kol lemiamu momentu liaudiskai sakant "nepasisiskau" ir tada pasitikejimas krito... Ir nepavyksta jo pilnai atstatyt, nes galvoju, kad ir dabar lemiamu momentu, kad ir ka galeciau padaryt galiu susimaut :( realiai dabar pagalvojau turejau daug progu jam duot, nors nukreipto zodzio i mane jis nesake nei vieno, bet buvo kitu situaciju. Pvz. kaip jum patiktu jeigu jis mergai siulo i snuki ir net imasi veiksmu buna. O as stoviu ir suda malu, visa gyvenima deklaravau kaip pagrindine dvasine vertybe GARBINGUMA. Padejima sunkiausioje situacijoje, visada tikejausi tapti savo idealu, net ziauriose vietose stoveti uz drauga ir t.t. bet tapau paprasciausiu bailiu :( Manau tai itakojo velyvas brendimas ir visos kitos nesekmes, kurios ivare nepasitikejima. Dabar darau tai ka pamokinot ir tikiu, kad jis - pasitikejimas grizta, bet tai suzinosiu tik atsistojes akis i aki pries pavoju. Tikiuosi tapti zmogumi, nes dabar net neesu vertas to vardo. Zmogumi tuo, kuris pagal mano isitikinumas yra TIKRAS ZMOGUS, niekada nepaminantis savo principu ir aukojantis uz juos viska, o ne dedantis i krumus pasitaikius pirmai progai.
Tik siuliciau labai neisijausti i "saviplaka", nes bus kaip vienam mano draugui, kuris ir galva turi ir gerus refleksus (isivaizduok priesh kokius penkis-sheshis metus jam parodziau karate-taekvondo pagrindu, o jis praejus tiek laiko sugebejo labai tiksliai parodyti, ko ash jo mokiau), bet susikloscius gyvenimo aplinkybem taip iniko save grauzti, kad paskutiniu laiku ishesmes nieko tokio (rimto) nedara ishskirus, kad kitus kritikuoja ir save grauzia!!! :senis:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

« Atsakyti #69 įjungtas: 2006 Lap 14, 22:17:40 pm »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2006 Lap 14, 22:30:10 pm »
Aciu. Neturiu pries ka meluot, pries sazine juk visada atviras ir stengiuosi pripazint sau realia situacija, o ji yra ta, kad as galiu dirbt sunkiai, galiu kentet pries save, bet buvau (turbut ir esu) bailys. Sakau skausmas man nerupi. Bet kazkokia durna baime, kuri pastoviai man uztraukia geda. Bet stengiuos imtis priemoniu. 
Pripazinti sau, kad esi bailys yra gerai (tikrai ne visi ta sugeba)... Bet nuolatos sau tai kartoti, kad esi bailys tai jau ne kas... Gaunasi kazkokia neigiama savitaiga!!! :senis:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #71 įjungtas: 2006 Lap 14, 22:46:32 pm »
Taip ir yra, bet as grynas sizofrenikas... Pvz. gaunu blizgiu ar kitaip susimeziu tai grauziu save juodai, nereali depresija ir kt. toks jau esu ir neisivaizduoju kaip pasikeist. Labai viska imu i galva. Kazkaip neina kai zinai, kad ryt vel nueisi i skola ir vel tas pats ir vis save grauzi ir grauzi... Dabar jau apsiraminau, mastau kas bus tas bus, bet seniau tai is viso.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2006 Lap 14, 23:58:12 pm »
Pripazinti sau, kad esi bailys yra gerai (tikrai ne visi ta sugeba)... Bet nuolatos sau tai kartoti, kad esi bailys tai jau ne kas... Gaunasi kazkokia neigiama savitaiga!!! :senis:

va butent, tap ati ir as pasakyt norejau.
"grauzi" save, bet ne i ta puse!
tu grauzk save kad esi kietas, o kas buvo prazuvo, o ne kad tu bailys.

jausmai pazistami tiek Man, tiek manau nevienam forumo dalyviui. visi turime kazkokius vidinius virsmus isgyvent :)
Perskaityk mano parasa, tai grynu gryniausia tiesa :D savo kailiu isvbandziau :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2006 Lap 15, 00:35:17 am »
Taip ir yra, bet as grynas sizofrenikas... Pvz. gaunu blizgiu ar kitaip susimeziu tai grauziu save juodai, nereali depresija ir kt. toks jau esu ir neisivaizduoju kaip pasikeist. Labai viska imu i galva. Kazkaip neina kai zinai, kad ryt vel nueisi i skola ir vel tas pats ir vis save grauzi ir grauzi... Dabar jau apsiraminau, mastau kas bus tas bus, bet seniau tai is viso.

Diagnoze mano supratimu - elementarus jaunystes maksimalizmas....  :senis:

Su laiku suprasi, kad laimeti visados - iliuzija. O ir gyvenime ne vien tik juoda ir balta spalvos. Visas musu gyvenimas - begale atspalviu pilkos ;)

O imti i galva... xz. Treniruokis, siek tikslo.
Jei suklydai - pripazink  :alus:  O saviplaka uzsiimineti nereikia. Kiek esu ekstremaliu situaciju turejes, jei galeciau, 99 proc. dares viska bent kazkiek kitaip buciau ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #74 įjungtas: 2006 Lap 15, 14:46:32 pm »
Tai taip, bet labiausiai stabdo ta ideja, kad gausi ir kita diena ateisi visas fanaruotas, tada visi ziures kreivai, savaite zvengs... Jei jau buciau su fanarais tai manau tam, kuris uztaise irgi butu ne kas, bet man is to ? Ir toliau likciau toks pat bailus... Tai vat cia baisioji puse, o geroji ta, kad viskas gali ir issispresti sekmes atveju  :-) Na kaip bus taip, o sivakar padarysiu rimta treniruote   :maisas:

« Atsakyti #74 įjungtas: 2006 Lap 15, 14:46:32 pm »