AutoriusTema: MuayThai  (Skaityti 70159 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: MuayThai
« Atsakyti #195 įjungtas: 2010 Lie 07, 00:39:54 am »
Visada galima, tai aptarti su treneriu, ir kiekvienas geras treneris patars ką ir kaip daryti, vietoj tų pratimų
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #196 įjungtas: 2010 Lie 07, 02:13:53 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki,
nelabai radau tokios info, o gal ieskoti nemoku, tai tiesiog idomu butu suzinoti kaip ten muay thai treniruotese su ta sokdyne ir krosais reikalai? Noriu pradet lankyt, bet esme tame, kad turiu siokiu tokiu problemu su stuburu ir krosas kietu pagrindu ar sokinejimas ant kieto pagrindo man butu kirvis juodas. Ar galima situ dalyku atsisakyti, nes man muay tai butu priedas tik prie dziudo,smugine technika siek tiek padirbeti. Ar tie krosai ir sokdynes yra butini ir teks pasieskoti kazko kito? Kokios patyrusiu zmoniu nuomones? aciu     
Pala, o tau stuburas dziudo nemaišo???? Šiaip tai krosai ir šokdynė - tik viena sudedamųjų dalių daugelyje sporto šakų. Yr ir be jų ką veikt
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #197 įjungtas: 2010 Lie 07, 15:30:40 pm »
Sveiki,
nelabai radau tokios info, o gal ieskoti nemoku, tai tiesiog idomu butu suzinoti kaip ten muay thai treniruotese su ta sokdyne ir krosais reikalai? Noriu pradet lankyt, bet esme tame, kad turiu siokiu tokiu problemu su stuburu ir krosas kietu pagrindu ar sokinejimas ant kieto pagrindo man butu kirvis juodas. Ar galima situ dalyku atsisakyti, nes man muay tai butu priedas tik prie dziudo,smugine technika siek tiek padirbeti. Ar tie krosai ir sokdynes yra butini ir teks pasieskoti kazko kito? Kokios patyrusiu zmoniu nuomones? aciu     

Kuo toliau tuo labiau man atrodo, kad tau nelabai dar galima ir sportuot. Jaučiu, kad dziudo daugiau apkrova stuburui eina nei muay thay.
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

TT

• Svečias
« Atsakyti #198 įjungtas: 2010 Lie 07, 17:17:15 pm »
Kuo toliau tuo labiau man atrodo, kad tau nelabai dar galima ir sportuot. Jaučiu, kad dziudo daugiau apkrova stuburui eina nei muay thay.

Na siaip ar taip nuo traumos praejo 4 metai. Pries eidamas kazka sportuoti konsultuodavausi pas medikus ir siaip reguliariai stengiausi dometis savo stuburo bukle. Be problemu jau metus vaikstau i kacialka ir pilnavertiskai ten sportuoju,darau viska isskyrus pritupimus su stanga ir mirties trauka. Kaip isaiskino man medicina tai esme yra kaip tu uzgydisi ir kaip elgsies per reabilitacini perioda. Nuo to ir priklauso ar ateity galesi daryti kazka, ar ne. Kiek tiesos tame sunku pasakyti. Bet paziurejus, kad ir i krepsininkus kokius sakykim, tai po operaciju zmones vel lekia i aikstele be problemu. Jei neklystu Songailai operuota nugara buvo...Na laikas parodys, bet labai tikiuosi, kad as teisus del sveikatos...
Kolkas traumuoja butent begiojimas kietu pavirsiumi,saligatviais ar stadione. Kacialkoj ant takelio galiu begti be problemu. Gal nuo kito galo pradedu pasakot, bet traumuoja todel, kad mase mano ~105kg. Nesu sumo imtynininko isvaizdos, biski sportiskesnis :-) bet vistiek mase yra mase. Ir begant su kiekvienu zingsniu gaunasi nemazas traumavimas kai ta mase amortizuojama.

Pala, o tau stuburas dziudo nemaišo???? Šiaip tai krosai ir šokdynė - tik viena sudedamųjų dalių daugelyje sporto šakų. Yr ir be jų ką veikt

Kolkas, is tikro, nepajutau, kad skaudetu kazka ar bent kazkas jaustusi po treniruotes. Tikiuosi taip ir toliau bus...O del krosu ir domiuosi, kad po to nebutu mazdaug "nu negali begti kroso jaunuoli, tai i treniruotes nebeik.."  :-)   

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #199 įjungtas: 2010 Lie 07, 17:52:10 pm »
O del krosu ir domiuosi, kad po to nebutu mazdaug "nu negali begti kroso jaunuoli, tai i treniruotes nebeik.."  :-)   
nepažįstu nė vieno trenerio, kuris taip pasakytų. Visada randama kuo pakeisti pratimą, kurio negali, ar labai nemėgsti daryti
Nusmuko kaula :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #199 įjungtas: 2010 Lie 07, 17:52:10 pm »

TT

• Svečias
« Atsakyti #200 įjungtas: 2010 Lie 07, 18:03:50 pm »
Spratau, aciu. Vadinasi bandysim sportuot :)

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #201 įjungtas: 2010 Lie 07, 22:38:37 pm »
Na mano nuomonė būtų tokia: sportuok, pasitark su treneriu dėl krūvio. Taip at neapleisk gydytoju. Konsultuokis, stebėk sveikatą. Šiaip asmeniškai labiausiai vengčiau štanginės. Bandyčiau tvirtint kūną su fiziniai pratimais paremti lankstumu ir jėga, na čia iš imtynių pusės būtų. :)

Tikiuosi forume esantis treneriai dar tars žodį. (Arba teks keliems baną uždėt už tylėjimą  :evil:)
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

TT

• Svečias
« Atsakyti #202 įjungtas: 2010 Lie 08, 00:35:41 am »
Na mano nuomonė būtų tokia: sportuok, pasitark su treneriu dėl krūvio. Taip at neapleisk gydytoju. Konsultuokis, stebėk sveikatą. Šiaip asmeniškai labiausiai vengčiau štanginės. Bandyčiau tvirtint kūną su fiziniai pratimais paremti lankstumu ir jėga, na čia iš imtynių pusės būtų. :)

Tikiuosi forume esantis treneriai dar tars žodį. (Arba teks keliems baną uždėt už tylėjimą  :evil:)

Del gydytoju tai man ir uzmirsus visada yra kas primena - tevai medikai :D tad kas liecia medicinine puse esu visuomet stebimas :) Su stangine is tikruju planuoju kaip ir raukt, nes laikas pradet mest svori, o kitas dalykas nusipirkau metam i lazdynu baseina ( cia Vilniuj toks, jei ne vilnieciai skaitys) abonimenta per akcija :D
O vat del tu fiziniu pratimu...ka gaunu treniruotese yra aisku puiku, bet ziuriu pas mane kolekcijoj skanuota knyga yra "Boevoje Sambo i rukapasnij boj dlia specvojsk". Permeciau akim, ziuriu daug is paziuros naudingu pratimu gerint lankstuma yra, dauguma galima namie daryt vienam. Gal teko ta knyga matyt? Idomu ar verta su tais pratimais prasidet. 

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #203 įjungtas: 2010 Lie 08, 00:52:07 am »
Del gydytoju tai man ir uzmirsus visada yra kas primena - tevai medikai :D tad kas liecia medicinine puse esu visuomet stebimas :) Su stangine is tikruju planuoju kaip ir raukt, nes laikas pradet mest svori, o kitas dalykas nusipirkau metam i lazdynu baseina ( cia Vilniuj toks, jei ne vilnieciai skaitys) abonimenta per akcija :D
O vat del tu fiziniu pratimu...ka gaunu treniruotese yra aisku puiku, bet ziuriu pas mane kolekcijoj skanuota knyga yra "Boevoje Sambo i rukapasnij boj dlia specvojsk". Permeciau akim, ziuriu daug is paziuros naudingu pratimu gerint lankstuma yra, dauguma galima namie daryt vienam. Gal teko ta knyga matyt? Idomu ar verta su tais pratimais prasidet.

Nea, nemačiau tokią, gali pasidalint.

Atsijungęs willow

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 94

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #204 įjungtas: 2010 Lie 11, 00:36:50 am »
Na TT nežinau kokios ten pas tave problemos yra - buvo stuburo, bet kiek aš žinau, nes pats turėjau, dar kažkiek turiu problemų su nugara, tai imtynės yra kirvis, nes tau atsitrenkus į žemę po metimo stuburas gauna lb didelį krūvį, plius kai tu pats atlieki metimą tu darai staigų judesį su nemažu svoriu t.y. varžovu.. Taigi Muay Thai šiuo atveju daug geresnis pasirinkimas. :)
Dėl bėgiojimo nusipirk normalią avalynę t.y. skirtą bėgiojimui, su spec padu kuris sugeria smūgius. Stenkis kai bėgi koją statyt ne kulnu o pirštų galais, taip labiau amortizuojasi kūnas :) Ir faktiškai galima bėgiot... Na bet visgi kietų paviršių reik privengt aš ant kieto paviršiaus tik per apšilimą bėgu :) Šiaip nelabai aš girdėjau, kad labai populiaru būtų mieste begioti prieš treniruotes (juk ir pats oras nekoks), na bet visko pasitaiko :)
Šuoliukai, kažkaip man per nugarą lb nekerta, nes gal ir todėl kad bandau kulnais išvis žemės neliest. Na plius ir mano svoris ~70kg tai apkrova tenka mažesnė :)
Na o sportuot reik stengtis su savo kūno svoriu, nes kačia, bent jau mane, tai žiauriai kausto, todėl aš ten minimaliai dabar dirbu. Taip pat kaip "vytiokas" sakė daryti tempimo + jėgos pratimus. :) Joga lb gerai  ;-)

« Atsakyti #204 įjungtas: 2010 Lie 11, 00:36:50 am »

grod

• Svečias
RE:Muay Thai
« Atsakyti #205 įjungtas: 2010 Lie 19, 16:05:42 pm »
Del tu stipriu alkuniu smugiu ner ko jaudintis, nes sparingo metu ju nenaudoji, per sparinga dazniausiai leidzia naudot soninius kablius, upper cut'us, tiesius smugius ir panasiai.
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 20, 11:31:45 am nuo grod »

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: RE:Muay Thai
« Atsakyti #206 įjungtas: 2010 Lie 19, 17:30:23 pm »
Del tu stipriu alkuniu smugiu ner ko jaudintis, nes sparingo metu ju nenaudoji, per sparinga dazniausiai leidzia naudot kabliu, hook'us, tiesius smugius ir panasiai.
A kuom skiriasi kablys nuo hooko?
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #207 įjungtas: 2010 Lie 19, 18:37:29 pm »
Pasakysiu atvirai- keista iki absurdiskumo, kada Tu gali lankyti dziudo, o negali sokineti su sokdyne ir begioti...Nesuprantamas atvejis pas Tave...Gal koks vienas is kokio milijono. Negali taip buti, nes traumos pojutis labiau pasireikstu stubura lenkiant, ji apkraunant stovimoje pozicijoje ( gerai, kad vengi tupimu ir traukos) . Bet sokinejant...Jei butu blogai sokinejant, tada gal galetum klaust- ar galiu lankyt dziudo, treniruoklius, bet ne kaip dabar. :chmm:
Tai pirma. Antra- metant svori, jokiu budu nemesk treniruokliu. Kaip galvoji degint virsnormines kalorijas? Daug pakartojimu, daug priejimu ir minimalus poilsis tarp setu- kepsi kaip pyragas orkaitej...
Kita- sverdamas 109 begiojau po 10-15 km. ir nemaciau problemu...Jos atsirado grizus i shotokana, kur dar sumastai ka reikia daryt, bet nebespeji. :D Numeciau iki 99...Greitis puikus, viskas grizo i savo vezes, kas buvo dinge ( ypac greitis, kuris shotokane laaabai reikalingas). 105 kg. krosui- jokiu problemu. Kada sversi 125, tada jau pasakysiu, kad geriau dvirati pamink.  :nezino:
Sunkiasvoriai boksininkai KAS RYTA nubega po 5-10 km. ir jokiu problemu savo maseje nemato, nors virs 100 sveria beveik dauguma...
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 19, 18:40:01 pm nuo dainiux »
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

grod

• Svečias
Re: Muay Thai
« Atsakyti #208 įjungtas: 2010 Lie 19, 21:06:31 pm »
A kuom skiriasi kablys nuo hooko?
Aciu kad pastebejai, norejau parasyti soninis kablys
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 19, 21:07:41 pm nuo Raimis »

TT

• Svečias
« Atsakyti #209 įjungtas: 2010 Lie 19, 21:44:47 pm »
Pasakysiu atvirai- keista iki absurdiskumo, kada Tu gali lankyti dziudo, o negali sokineti su sokdyne ir begioti...Nesuprantamas atvejis pas Tave...Gal koks vienas is kokio milijono. Negali taip buti, nes traumos pojutis labiau pasireikstu stubura lenkiant, ji apkraunant stovimoje pozicijoje ( gerai, kad vengi tupimu ir traukos) . Bet sokinejant...Jei butu blogai sokinejant, tada gal galetum klaust- ar galiu lankyt dziudo, treniruoklius, bet ne kaip dabar. :chmm:
Tai pirma. Antra- metant svori, jokiu budu nemesk treniruokliu. Kaip galvoji degint virsnormines kalorijas? Daug pakartojimu, daug priejimu ir minimalus poilsis tarp setu- kepsi kaip pyragas orkaitej...
Kita- sverdamas 109 begiojau po 10-15 km. ir nemaciau problemu...Jos atsirado grizus i shotokana, kur dar sumastai ka reikia daryt, bet nebespeji. :D Numeciau iki 99...Greitis puikus, viskas grizo i savo vezes, kas buvo dinge ( ypac greitis, kuris shotokane laaabai reikalingas). 105 kg. krosui- jokiu problemu. Kada sversi 125, tada jau pasakysiu, kad geriau dvirati pamink.  :nezino:
Sunkiasvoriai boksininkai KAS RYTA nubega po 5-10 km. ir jokiu problemu savo maseje nemato, nors virs 100 sveria beveik dauguma...

Tai ,matyt, cia ir bus tas variantas vienas is milijono, nes begiojimas uzmusa kokiom 4 dienom. Aisku, nesu mazochistas ir saves nekankinu begiojimu, bet per pusmeti karta isbegu paziuret ar rezultatas nesikeicia. Ir, deja, nesikeicia. :chmm: O po treniruociu problemu nepastebejau. Kuo galima butu tai paaiskinti tiksliai neisivaizduoju. Nujauciu, kad stubura veikia ne,sakysim, vienkartine didesne apkrova ar lenkimas, o tankus mikrotraumavimas kai begi su kiekvienu kojos smugiu i zeme  :nezino:   

« Atsakyti #209 įjungtas: 2010 Lie 19, 21:44:47 pm »