Na TT nežinau kokios ten pas tave problemos yra - buvo stuburo, bet kiek aš žinau, nes pats turėjau, dar kažkiek turiu problemų su nugara, tai imtynės yra kirvis, nes tau atsitrenkus į žemę po metimo stuburas gauna lb didelį krūvį, plius kai tu pats atlieki metimą tu darai staigų judesį su nemažu svoriu t.y. varžovu.. Taigi Muay Thai šiuo atveju daug geresnis pasirinkimas.
Dėl bėgiojimo nusipirk normalią avalynę t.y. skirtą bėgiojimui, su spec padu kuris sugeria smūgius. Stenkis kai bėgi koją statyt ne kulnu o pirštų galais, taip labiau amortizuojasi kūnas

Ir faktiškai galima bėgiot... Na bet visgi kietų paviršių reik privengt aš ant kieto paviršiaus tik per apšilimą bėgu

Šiaip nelabai aš girdėjau, kad labai populiaru būtų mieste begioti prieš treniruotes (juk ir pats oras nekoks), na bet visko pasitaiko

Šuoliukai, kažkaip man per nugarą lb nekerta, nes gal ir todėl kad bandau kulnais išvis žemės neliest. Na plius ir mano svoris ~70kg tai apkrova tenka mažesnė

Na o sportuot reik stengtis su savo kūno svoriu, nes kačia, bent jau mane, tai žiauriai kausto, todėl aš ten minimaliai dabar dirbu. Taip pat kaip "vytiokas" sakė daryti tempimo + jėgos pratimus.

Joga lb gerai