teisingai. man pilnas kontaktas reiskia: maksimalus greitis+ maksimali smugio jega, visi kiti dalykai islieka tos pacios. Bet jeigu man spraringas nesigauna ir su 50% nuo pilno kontakta. Ar apsimoka man tada daryti pilna kontakta ???? Gal tu zinai kitos metodikos kaip paruosti partneri sparingui su pilnu kontaktu ??? Butu idomiai suzinuoti !!!!! Papasakok kaip pas jus vyksta treneruotes !!!
dirbant be apsaugos tu iseisi is kovos zimiai greiciau negu gausi nokdauna...
pilnas kontaktas man reiskia ta pati: max gereitis ir max jega... ir mano nuomone per sparinga tu patikrini ka atidirbai per treniruotes... kaip veikia vienas ar kitas veiksmas, kombinacija ar tavo kovos strategija. o tu man atrodo suplaki visa mokymo ir treniruociu metodika i viena termina sparingas

. mano supratimu sparingas tai galutinis akcentas treniruotei... tiksliau treniruociu ciklui kada tu turi jau tam tikra idirbi tiek technini tiek taktini.
o kas liecia treniruociu metodika tai klasikinis modelis:
paruosemieji pratimai
sausas atidirbimas
darbas su irankais, irenginiais. (maisai, kriauses ir t.t.)
darbas su partneriu (ginybos, kombinacjios, kontros i partnerio atakas ir t.t.)
ir galugale sparingas (po nemazo laiko tarpo kai jau yra kazkoks pagrindas po kojomis galima sparinguotis - cia sakyciau tinka tam kas pradeda nuo nulio)