As asmeniskai nieko gero apie sistema nemanau. Sorry

Isskyrus aikido, apie ka manai?

Juk jau girdejom is tamstos lupu, kad yra du kovos menai - kendo ir aikido. Visa kita - saviveiklos bureliai

Taip kad, nebutina buvo kartot

Jei kartais kas pamirso sio "didzio" zmogaus zodzius - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti Vyruciai, Aikido yra tikras Budo. Ar zinot kas yra Budo? Patys jau susimaisem cia-nebeskiriam kas yra kas. Man tas patinka-rodo Aikido daugialypuma. Skatina susimastyt. Man pvz. (kaip aikidastui
) Kovinis sportas ir kovos menas(kuri suprantu kai BUDO) tai du skirtingi dalykai. O del dalyvavimo jusu renginiuose... Tai nenoriu atrodyt nemandagus, bet su pilna gilia pagarba... Va praeita vasara kvietet aikidastus is Vilniaus(geriausi mmano draugai ir gyvenime ir Aikido
) kvietet kendoistus... Paprasciausiai mes atstovajam klasikai-klasikiniams BUDO stiliams, mano supratimu jus atstovaujat(prasau neuzpykti) popsui. Pvz Yra toks dalykas kaip klasikine muzika (na zinot-opera simfonijos ir t.t) ir yra pop kultura - kazkokios tipo "siuolaikines" kryptys, kurios taciau neturi isliekamosios vertes. Ir ar yra prasme snargle, kuri klausosi Yvos, bandyt sudominti, klausytis ir suprasti Klasikine Muzika. Tai tuscios pastangos.
Taip kad, su pilna gilia pagarba, savo nuomone gali pasilikti sau

KLausom mes Yvos, i klasika nesikesinam, "Perlai kiaulems", taip sakant