Pagrindines diskusijos > Savigyna

Konfliktas Kaune: mirtini šūviai į ginkluotą peiliu...

<< < (2/15) > >>

Asia:
Pradžioj tai buvo nekaltas žaidimas.
Pirmas bėgo, antras mėtė į jį peilį...
Kai pirmam atsibodo - pasikeitė...
Tada antras bėgo, o pirmas šaudė...
Nors taškais 3:1 laimėjo antrasis, bet gyvas liko pirmasis ...

O jei rimtai tai palauksim - ką pasakys policija - koks ten "piešinys" buvo..
Mano nuomone peilinis galėjo paprašyt cigarečių ir šautuvinio buvo pasiųstas miškan ramunių ir taip išprovokuotas...
Kaip segebėjo pribaksėt pilną nugarą peilių, neaišku, bet gal buvo šokios tokios grumtynės...
O kad peilinis nukeliavo ne miškan ramunių, o anapilin, tai tokia jau jo karma, nes vistiek nieko gera gyvenime ir nesugebėjo padaryt...

Berserk:
Iš mano šilainines patirties  :senis: Pas mus šautuvus padorus mones nesinešioja  :evil:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIš mano šilainines patirties  :senis: Pas mus šautuvus padorus mones nesinešioja  :evil:

--- Baigti citatą ---

O jei tave pora kartų būtų apiplėšę ir stipriai sumušę, net ligoninėje būtum pagulėjęs? O iš darbo tektų vėlai grįžinėti? Kodėl ne taksi? O jei darbas už 300 metrų? Ar net 200 metrų? Buvusią kolegę buvo apiplėšę einančią iš darbo, kai jai nuo darbo iki namų gal 15-20 metrų kiemu paėjėt tereikėjo... Iki iškviesto takso kartais toliau tenka paėjėt.

Rasheed:
Po mano langais įvykis buvo. Vakar kaip tik forumą kovos klubo skaičiau kai išgirdau daug šūvių, galvojau kažkas pokštauja su dujiniu.

Ir Berserk: prašau atsiimti savo žodžius apie šautuvus ir padorius žmones  :-)

Akira:
Tai ryškiai bičas su peiliu buvo drožėjas medžio, menininkas... Pabaksnojo į nugarą įrankiu paklausti kiek valandų, nes rankos buvo suteptos laku. O anas iš principo nemėgo proletarų, o dar vaikystėj mama iki apsivėmimo Buratiną skaitydavo... Tai pamatė drožėją ir nesusilaikė.. Paleido įspėjamąjį šuvį... tikįjosi, kad kulka pralys tarp smegenų pusrutulių neužkabinusi. Užkabino...

P.S. Gal tikrai, palaukim policijos diagnozių

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją